Viceprimarul Capitalei Marcel Nicolaescu: Municipalitatea este intr-o situatie disperata

Viceprimarul Capitalei Marcel Nicolaescu a declarat luni, dupa respingerea proiectului privind prelungirea contractului de inchiriere pentru sediul PMB, ca unii consilieri sunt “iresponsabili” si ca municipalitatea va fi de marti, cand expira contractul, intr-o situatie disperata.

“Din pacate, unii consilieri au fost iresponsabili si au facut un joc politic murdar. Insist pe aceasta idee: ne-au pus intr-o situatie extrem de dramatica, prin care putem pierde si banii platiti pana acum, dar si sediul municipalitatii”, a declarat Nicolaescu, dupa respingerea proiectului in sedinta de indata a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB).

Potrivit lui Marcel Nicolaescu, din 2009, municipalitatea a platit aproximativ 9,7 milioane de euro chirie pentru actualul sediu, bani care puteau constitui un avans la cumpararea intregului imobil. Viceprimarul a mai spus ca se va lua legatura cu proprietarii imobilului, luni dupa-amiaza, pentru a gasi o solutie atat pentru pastrarea sediului, dar si a banilor.

La momentul vanzarii imobilului de la fostul la actualul proprietar, cladirea a fost evaluata, in urma expertizei, la 11,5 milioane de euro, in prezent municipalitatea platind aproape 90% din acea suma, a mai spus viceprimarul.

sursa foto: facebook