Viceprimarul Constantei a ajuns din GRESEALA la DNA

Viceprimarul Contantei, GABRIEL STAN, a venit luni in Bucuresti ca sa-i aduca pachet lui RADU MAZARE, insa in loc sa mearga la Arestul Central a ajuns din GRESEALA la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

GABRIEL STAN stat cateva minute in sediul DNA, iar la iesire a precizat ca voia sa se duca la RADU MAZARE sa ii dea un pachet, insa din GRESEALA a venit la DNA.

“Merg la Parchet pentru ca are proces Radu Mazare. Am gresit destinatia”, a spus GABRIEL STAN, la iesirea din sediul DNA.

Citeste si: DNA cere PRELUNGIREA ARESTARII preventive fata de RADU MAZARE

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca luni cererea DNA de prelungire a arestului preventiv in cazul primarului suspendat al municipiului Constanta, RADU MAZARE, aflat in Arestul Politiei Capitalei din data de 3 aprilie. RADU MAZARE este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si castigarea unor licitatii, cu ajutorul omului de afaceri SORIN STRUTINSKY.

Citeste si: RADU MAZARE a primit in arest SACI CU NISIP de la iubita lui

Procurorii i-au pus sechestru lui RADU MAZARE pe bunurile din Romania. Este vorba despre colectia de limuzine, un apartament din Bucuresti si doua terenuri.

Sursa foto: observator.ro