Viceprimarul Sectorului 6, GABRIEL PETREA, propune MODIFICAREA Legii asociatiilor de proprietari

Viceprimarul Sectorului 6, GABRIEL PETREA, considera ca, dupa sapte ani de aplicare, legea din 2007 care reglementeaza organizarea si functionarea asociatiilor de proprietar trebuie imbunatatita.

“In urma numeroaselor discutii purtate cu cetatenii Sectorului 6, atat in cadrul audientelor saptamanale, cat si in timpul diverselor intalniri, am constatat o serie de probleme ce apar in relatia locatar – presedinte de asociatie sau in relatia dintre proprietari si administratorii blocurilor. Chiar mai important decat atat, au fost numeroase situatii in care oamenii au reclamat cheltuieli nejustificate la intretinere, pe care nu le pot suporta”, a declarat Petrea.

Citeste si: Administratorii de blocuri, obligati sa prezinte date financiare catre proprietarii de locuinte

Acesta a anuntat ca urmeaza sa infiinteze un grup de lucru care sa analizeze MODIFICARILE care pot fi aduse legii de organizare a asociatiilor de proprietari, astfel incat noul act normativ sa vina in sustinerea locatarilor si sa rezolve multe din problemele constatate dupa sapte de ani zile de cand aceasta lege isi produce efectele.

“In cel mai scurt timp, consilieri locali, primari si viceprimari, tineri deputati vor forma un grup de lucru ce va initia dezbateri cu cetatenii, cu administratia publica locala, cu administratorii si presedintii asociatiilor de proprietari, in vederea gasirii celei mai bune forme de MODIFICARE a legii, astfel incat problemele actuale sa poata fi rezolvate”, a mai declarat GABRIEL PETREA.

Citeste si: Craiovenii pot tine caini in apartament doar cu acordul scris al vecinilor

Propunerea viceprimarului Sectorului 6 a fost facuta in cadrul dezbaterii “Implementarea politicilor guvernamentale in administratia publica locala”.

Sursa foto: cinemafavorit.ro