Victor Babiuc si Dumitru Cioflina si-au petrecut noaptea, alaturi de Gigi Becali, la penitenciarul Rahova

GIGI BECALI, dat AFARA din PUSCARIE. DEZVALUIRI INCENDIARE!

Gigi Becali, Victor Babiuc si Dumitru Cioflina si-au petrecut noaptea la penitenciarul de maxima siguranta din Bucuresti, Rahova. Dupa cateva ore in care au stat in arestul Politiei Capitalei, au fost transferati la inchisoare.

Cei trei au fost condamnati definitiv in dosarul schimbului de terenuri Becali-MApN. Astfel, Gigi Becali va sta 3 ani dupa gratii, iar fostii sefi ai armatei, Victor Babiuc si Dumitru Cioflina – 2 ani.

Gigi Becali, Victor Babiuc si Dumitru Cioflina si-au petrecut noaptea la penitenciarul Rahova

A fost agitatie mare luni seara la arestul Politiei Capitalei, unde Gigi Becali a ajuns inital. A incercat sa se fereasca de presa si, de aceea, ar fi cerut special o masina cu geamuri fumurii care sa-l transporte, iar dorinta i-a fost respectata. In graba care s-a creat si, din dorinta agentilor de a intra mai repede in curtea politiei, masina a lovit poarta.

Managerul Mihai Stoica si finul Cristi Borcea au fost mereu alaturi de George Becali si au ajuns primii la arest. I-au adus mai multe geamantane cu haine, mancare si multe cutii cu apa.

Mihai Stoica: “E o executie. N-as vrea sa va relatez ce am vazut in casa la Gigi, pentru ca e o tragedie. Gigi a demonstrat ca are demnitate, adica nu pare afectat, desi sunt convins ca nedreptatea il macina.”

In arestul Politiei, au ajuns si fostul sef al Statului Major General Dumitru Cioflina, si fostul ministru al Apararii, Victor Babiuc, care au primit cate 2 ani de inchisoare cu executare. Inainte de a fi ridicat de politisti si dus in arest, Victor Babiuc a vorbit cu jurnalistii de la Gandul si si-a explimat revolta.

“Aceasta condamnare este o rusine pentru justitia romaneasca. Este ca pe vremea comunistilor. Nu conteaza probele, ci doar dorinta de a da o anumit pedeapsa”, a declarat Victor Babiuc, fostul ministru al Apararii.

George Becali si-a petrecut ziua de luni la Parlament si acolo era si seara cand a aflat sentinta. A cerut ca ultimele clipe de libertate sa le petreaca – in liniste – alaturi de familie si prietenii apropiati. A plecat de la Parlament impreuna cu Mihai Stoica, iar, cand a ajuns acasa, vila lui din Pipera era plina de prieteni veniti sa-l incurajeze. Printre cunoscuti s-au aflat finii lui – Cristi Borcea, si sotia lui, Alina, si Ana Maria Prodan cu fetele sale…

Aproape o ora a stat cu apropiatii. Cel mai mult timp l-a petrecut insa cu fetele sale si sotia si le-a indemnat ca “in fiecare duminca sa mearga la biserica.” Nu a vrut ca politistii sa vina dupa el acasa, asa ca a plecat singur, sa se predea. Dar a facut asta intr-o maxima discretie. A iesit pe o alta poarta laterala, iar pentru ca presa sa nu mai vada ce se intampla in curte, o masina de teren a fost parcata chiar la intrare.

Gigi Becali s-a dus singur la sediul IPJ Ilfov, iar de acolo a fost transportat la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane, si, in cele din urma a ajuns in arest. Dupa cateva ore, a si fost transferat la Penitenciarul Rahova, unde, trei saptamani, le va petrece in carantina, ca orice alt detinut.

Gigi Becali a fost acuzat alaturi de fostii sefi ai armatei, Victor Babiuc si Dumitru Cioflina, ca au facut un schimb ilegal de terenuri. In urma tranzactiilor, ar fi pagubit statul roman cu aproape un milion de euro.

Gigi Becali a fost condamnat in acest dosar la 2 ani de inchisoare, cu executare. Avand in vedere insa ca el mai avea o condamnare de 3 ani cu suspendare, in dosarul sechestrarii hotilor, care i-au furat masina, instanta a decis ca Becali sa stea dupa gratii perioada cea mai mare – adica 3 ani.

Foto: jurnalulzilei.ro
Sursa text: Pro TV