Victor Barbulescu, angajat SRI, a incercat sa se sinucida in locuinta sa din Drobeta Turnu Severin

Angajatul Serviciului Roman de Informatii (SRI) din Mehedinti, Victor Barbulescu, a incercat sa se sinucida, marti seara, pe fondul unor probleme medicale, dar si personale. Barbatul si-a provocat mai multe taieturi la antebrat, cu gandul sa-si ia viata, si a fost gasit de medici si pompieri intr-o balta de sange in mansarda casei sale din Drobeta Turnu Severin.

Victor Barbulescu a fost salvat in ultima clipa de medici si a fost transportat la Spitalul de Urgenta, unde i s-au acordat primele ingrijiri. In acest moment se afla in afara oricarui pericol.

Din primele cercetari a reiesit ca acesta ar fi incercat initial sa se spanzure, dupa care si-a facut trei taieturi la antebratul stang cu un obiect ascutit, incidentul petrecandu-se in mansarda casei pe care barbatul o are in constructie, potrivit Mediafax.

“Am primit un apel prin 112, pentru un pacient aflat in podul unei case. Initial, solicitarea a fost pentru lipotimie. S-a urcat destul de greu, a fost nevoie de ajutorul pompierilor, era podul casei la patru metri si ceva. Avea o balta de sange langa el, dar avea si o marca traumatica, semnul unei incercari de spanzurare nereusita, probabil din cauze depresive. I-am acordat primul ajutor, a fost coborat de echipele de pompieri cu franghii, s-a acordat in continuare ajutor si a fost adus la unitatea de primiri urgente”, a declarat medicul Horia Ene, de la Serviciul Judetean de Ambulanta Mehedinti. Pentru ca barbatul sa fie coborat din mansarda casei, a fost nevoie de interventia pompierilor din cadrul Inspectoratului Judeteand pentru Situatii de Urgenta Mehedinti.

Victor Barbulescu a fost ofiter operativ, dar fusese trecut pe un post de logistica in cadrul SRI. Surse din interiorul anchetei au aratat ca, marti seara, inainte de a trece la actul sinucigas, ofiterul SRI si-a sunat sotia, Adi Barbulescu, aceasta fiind judecator in cadrul Tribunalului Mehedinti. Potrivit unor surse oficiale, gestul barbatului vine pe fondul unor probleme medicale ale acestuia, suprapuse cu “chestiuni persoanle”. Sursele au mai precizat ca angajatul SRI era in concediu medical, mai noteaza Mediafax.

Foto: Realitatea TV