Victor Becali a luat foc și o avertizează pe Anamaria Prodan: „Am fost la pușcărie! Dacă îmi mai jignește familia, nu mai răspund pentru faptele mele!”

Victor Becali a intervenit ca un tăvălug în conflictul pe care fratele său, Giovanni, îl are cu Anamaria Prodan. Victor, extrem de deranjat de afirmațiile impresarei, a trecut la amenințări directe.

„Bătrâni suntem, obosit sunt uneori seara, puşcărie am făcut amândoi. Am fost la puşcărie, nu pot să neg evidența, nu? Dar dacă mai vorbeşte de familia mea, nu mai răspund pentru faptele mele. Spuneți că nu e în regulă să zic asta, dar când ea zice că ne pune în genunchi, e în regulă?

Citește și: Anamaria Prodan îl face praf pe Giovanni Becali: Maimuțoi! Bătrânul ăsta care latră ca un câine la lună!

Cum ar fi dacă eu aş vorbi de familia dumneavoastră, a fiecărui jurnalist care mă critică sau nu scrie ce îmi place mie? Chiar dacă ne contrăm la anumite subiecte, există respect. Doamna respectivă să nu se mai refere la familia mea, asta îi transmit public! Am văzut că stă la masă cu tot felul de tipi musculoşi în nişte poze, nu mă impresionează.  De la o anumită vârstă, nu mă impresionează astfel de lucruri. În plus, nu ne poate pune ea pe noi în genunchi… M-aţi văzut vreodată pe mine sau pe fratele meu în genunchi? Eu nu-mi aduc aminte”, a declarat Victor Becali, într-o intervenție la Radio Sport Total FM.

Sursa foto: sport