VICTOR BECALI ramane in INCHISOARE! DECIZIE DEFINITIVA

Tribunalul Constanta decide vineri daca Victor Becali, condamnat la patru ani si opt luni de inchisoare in dosarul “Transferurilor” si incarcerat la Poarta Alba, poate fi eliberat conditionat, informeaza News.ro.

UPDATE:Fostul impresar Victor Becali, condamnat, in 2014, la patru ani si opt luni de inchisoare in dosarul “Transferurilor”, ramane in penitenciar, dupa ce Tribunalul Constanta a admis, vineri, contestatia DNA la decizia Judecatoriei Medgidia de eliberare conditionata, decizia fiind definitiva, transmite News.ro.

Tribunalul Constanta a admis contestatia formulata de procurorii anticoruptie impotriva deciziei dispuse, in luna decembrie, de Judecatoria Medgidia, potrivit careia Victor Becali putea fi liberat conditionat.  Instanta a mai decis ca Victor Becali mai poate formula o noua cerere de eliberare conditionata dupa 20 iunie. 

STIRE INITALA

Decizia instantei va fi definitiva, iar in cazul in care fostul impresar are castig de cauza atunci el poate parasi penitenciarul. Tribunalul Constanta a judecat, in 13 ianuarie, contestatia DNA la decizia din luna decembrie 2016 a Judecatoriei Medgidia prin care Victor Becali poate fi liberat conditionat. Fostul impresar a cerut in fata instantei respingerea contestatiei, precizand ca a achitat tot prejudiciul in dosar si ca a participat la toate activitatile organizate in penitenciar. 

Instanta a amanat pronuntarea pentru 20 ianuarie, decizia de vineri urmand sa fie definitiva. In 6 decembrie 2016, Judecatoria Medgidia a admis, cererea de liberare conditionata depusa de Victor Becali, condamnat la patru ani si opt luni de inchisoare in dosarul “Transferurilor”, insa decizia instantei nu este definitiva. Aceasta a fost cea de-a doua cerere de eliberare depusa de Victor Becali.

In 14 noiembrie 2016, Tribunalul Constanta a luat in discutie contestatia depusa de Victor Becali la decizia Judecatoriei Medgidia din 25 octombrie, care a respins prima sa cerere de eliberare conditionata. Victor Becali este incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, unde ispaseste o pedeapsa de patru ani si opt luni inchisoare in dosarul “Transferurilor”.  In 14 septembrie, fratele lui Victor Becali, Ioan Becali, a fost liberat conditionat din inchisoare, printr-o decizie a Tribunalului Ilfov, dupa ce a executat doi ani si jumatate din pedeapsa de sase ani si patru luni de inchisoare.

Sursa foto: sport