Victor Ciutacu îl desființează pe Cristian Tudor Popescu: ”Pentru mine, omul nu există!”

Victor Ciutacu l-a desființat pe Cristian Tudor Popescu în timpul unui interviu acordat lui Adrian Barbu în timpul emisiunii Tv Break de la România Tv. Deși nu s-au certat ”absolut niciodată”, Ciutacu spune că CTP nu mai există pentru el din momentul în care s-a despărțit de ”Adevărul”.

„Absolut niciodată. Eram cumva copilul lui de suflet. Eram urmaşul. Am fost acela care a fost printre primii care ar publicat editoriale acolo unde era sacru. Numai zeii şi semizeii scriau editoriale la Adevărul.

Singurul moment în care nici măcar nu ne-am certat, m-a dezamăgit profund. M-am lămurit asupra caracterului lui. A fost ziua plecării mele de la Adevărul. De atunci, pentru mine, omul ăla nu există”, a declarat Victor Ciutacu, despre CTP.

„Din nefericire, începe să nu mai existe nici jurnalistul pentru că Cristi, un talent uriaş, o forţă fantastică de penetrare a scrisului şi cu simţ al ştirii pe care mulţi nu vor să i-l mai recunoască acum, mi se pare că a degenerat într-o bălteală penibilă de chivuţă tabloidă care îşi pune fustele în cap.

De câte ori se mai uită de el, mai face câte o ursărie să mai vorbească lumea o săptămână de el la televizor. Mai nou, se ceartă cu Şoşoacă. E şi ăsta un ideal în viaţă”, a conchis Victor Ciutacu în cadrul emisiunii Tv Break, realizată de Adrian Barbu.