VICTOR HANESCU, acuzat ca a trisat la WIMBLEDON

VICTOR HANESCU este implicat intr-un nou scandal la WIMBLEDON, fiind acuzat ca a trisat, dupa ce acum patru ani a fost amendat pentru ca i-a taxat pe spectatorii care l-au jignit.

Cehul Tomas Berdych l-a acuzat pe jucatorul roman VICTOR HANESCU ca a fost lipsit de fair play si a trisat in timpul meciului disputat luni in primul tur de la WIMBLEDON. Potrivit spuselor lui Berdych, HANESCU l-a mintit pe arbitru si a reusit sa-l influenteze sa ia o decizie eronata.

Citeste si: WIMBLEDON 2014: Victor Hanescu, eliminat in primul tur de Tomas Berdych

“In timpul meciului a fost un punct in care arbitrul l-a intrebat pe adversarul meu daca a atins mingea. El a raspuns ca nu, desi a fost evident pentru toata lumea ca a atins-o”, a spus Berdych, conform ziare.com, care citeaza presa elvetiana. In cele din urma, Berdych l-a invins pe Hanescu in patru seturi, scor 6-7 (5), 6-1, 6-4, 6-3.

Citeste si: HANESCU, ELIMINAT in primul tur la ‘s-Hertogenbosch 

In 2010, VICTOR HANESCU a fost amendat cu 15.000 de dolari de organizatorii de la Wimbledon pentru “comportament nesportiv” si “lipsa de combativitate” dupa ce a scuipat in directia unor spectatori de la Wimbledon.