Victor Ianukovici a devenit ALCOOLIC si DEPRESIV – Surse

Fostul presedinte al Ucrainei, VIKTOR IANUKOVICI, a devenit ALCOOLIC si sufera de o DEPRESIE severa, a afirmat jurnalistul ucrainean Dmitri Gordon, citand surse oficiale, relateaza agentia Ukrinform, in pagina electronica.

“IANUKOVICI a devenit ALCOOLIC. In prezent, el se afla la vila sa din Soci ( in sud-vestul Rusiei) si bea ALCOOL in continuu”, a relatat Gordon in cadrul unei emisiul a postului ucrainean Kanal 24.

Citeste si: VIKTOR IANUKOVICI A OBTINUT CETATENIA RUSA

“Stiu sigur ca in perioada cand se afla la Moscova, el a fost vizitat de Serghei Borisovici Ivanov, seful Administratiei prezidentiale de la Kremlin. IANUKOVICI l-a intampinat pe Ivanov fiind beat si imbracat intr-un halat. Fostul lider ucrainean a inceput sa dea ordine oficialului rus. Ulterior, Ivanov i-a cerut lui Putin sa nu-l mai trimita la IANUKOVICI, deoarece acesta se simte in Rusia ca acasa”, a adaugat jurnalistul ucrainean.

Potrivit lui Gordon, “IANUKOVICI sufera de o DEPRESIE severa, deoareca a inteles, probabil, ca a comis greseli grave in istoria Ucrainei”.

Jurnalistul ucrainean a subliniat ca acesta este o informatie credibila, insa refuzat sa dezvaluie identitatea surselor sale.

Citeste si: ALEGERI UCRAINA: VIKTOR IANUKOVICI A DECLARAT CA RESPECTA OPTIUNEA POPORULUI

Potrivit unui oficial de la Kiev, fostul presedinte ucrainean VIKTOR IANUKOVICI si alti doi fosti oficiali ucraineni au obtinut cetatenia rusa.

Sursa foto: activenews.ro