VICTOR “MANA LUNGA” TARTACUTA (PDL) face legea in Consiliul Local de la Sectorul 3

VICTOR TARTACUTA, fostul viceprimar de la sectorul 3, este acuzat de unii dintre consilierii locali PNL ca incearca sa faca legea in Consiliul Local al sectorului 3, informeaza DC News.

Poreclit “MANA LUNGA” din cauza influentei pe care o are in randul colegilor sai consilieri, VICTOR TARTACUTA vrea sa preia puterea alaturi de grupul de fosti PDL-isti si sa impuna candidatul la primarie pentru alegerile din 2016.

Conform sursei citate, dupa ce a parasit functia politica de viceprimar, in 2012, Tartacuta a ajuns director economic la controversata Agentie pentru Supraveghere Fiscala. Preferat de ex-directorul general DAN RADU RUSANU, in prezent arestat de DNA pentru favorizarea infractorului, VICTOR TARTACUTA a lucrat ulterior si pe functia de consilier al directorului general al agentiei, pe un salariu cum numai ASF stia sa-l ofere sefilor.

CITESTE SI: Cornel Pieptea este noul viceprimar al Capitalei, Consiliul General are o noua majoritate 

Fostul viceprimar PDL a avut succes si in afacerile cu statul. In anul 2006, Tartacuta a fondat firma Indoor Media Group, cu sediul social chiar pe Strada Parfumului, pe care se afla, de altfel, si Primaria sectorului 3.  Firma lui TARTACUTA a semnat contracte pe bani publici cu Autoritatea de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti, care in 2007 i-a atribuit un contract de aproximativ 45.000 de lei pentru servicii de realizare si tiparire de afise. 

De asemenea, in aprilie 2008, Autoritatea Nationala pentru Tineret i-a atribuit un contract de aproximativ 150.000 de lei pentru furnizarea unor produse personalizate, Indoor Media Group fiind singurul ofertant.  Si sotia lui TARTATCUTA lucreaza la stat, CRISTINA PRICOP fiind sef-birou la Comisariatul Regional Pentru Protectia Consumatorilor Regiunea Bucuresti-Ilfov.

CITESTE SI: JOCURI de PUTERE in CGMB: COSMIN GABRIEL PIRVU este protejat fatis de consilierii PSD-PC-PPDD-PMP 

VICTOR TARTACUTA detine pe numele sau trei terenuri intravilane de aproximativ 2.400 mp in Telega, Prahova, si a obtinut prin succesiune parti din alte cinci terenuri in Bucuresti, Pantelimon si Braila. El si sotia mai au doua penthouse-uri de peste 150 mp fiecare, un apartament intr-o statiune de lux din Austria, Kaprun, o vila in Bucuresti si o casa de vacanta in Prahova. TARTACUTA mai detine si cota-parte din alte trei apartamente.  Acesta detine trei autoturisme, printre care si un Mercedes clasa B, fabricat anul trecut, si un Smart, dar si jucarii vechi in valoare de aproximativ 150.000 de euro, bijuterii de aproximativ 10.000 de euro si tablouri de aproximativ 5.000 de euro.

Sursa foto: realitatea.net