Victor Paul Dobre: Este posibil ca PNL sa depuna amendamente la legea descentralizarii

Victor Paul Dobre, fostul ministru delegat pentru Administratie si actual deputat, a declarat ca parlamentarii liberali ar putea depune amendamente la legea descentralizarii, informeaza RFI. Dobre a   precizat, insa, ca asta nu inseamna ca liberalii sunt nemultumiti de actuala forma a documentului.

Victor Paul Dobre a spus ca legea descentralizarii reprezinta ” un pas inainte, un angajament pe care actuala coalitie de guvernare si-l respecta. Este o apropiere de cetatean, de comunitatile locale, de judete a unor structuri care demult ar fi trebuit sa ajunga acolo”.

Chestionat asupra posibilitatii ca PNL sa depuna amendamente la legea descentralizarii, deputatul liberal a raspuns: “Este posibil. Vom vedea in cursul dupa-amiezii (n.red. de luni), avem o intalnire la ora 12:00, conducerea grupului parlamentar si dupa aceea va fi sedinta de grup si este posibil sa fie amendamente. Cred ca intotdeauna e loc de propuneri de imbunatatire, dar in nici un caz nu punem in discutie structura, pachetul institutiilor care trec in subordinea consiliilor judetene cu precadere”.

Sursa foto: adevarul.ro