Victor Piturca a convocat 14 stranieri pentru amicalul cu Slovacia! Vezi lista completa

Victor Piturca, selectionerul nationalei de fotbal a Romaniei, a trimis scrisorile de convocare pentru un numar de 14 stranieri care ar putea evolua in amicalul cu Slovacia, meci care va avea loc pe data de 14 august, pe stadionul National Arena din Capitala.

FRF a anuntat ca selectionerul a trimis convocarile de principiu pentru un numar de 14 fotbalisti romani care evolueaza in strainatate. Dintre acestia se remarca absentele vedetelor Ciprian Marica si Adrian Mutu, primul fara echipa, iar cel de-al doilea accidentat.

George Florescu, Banel Nicolita si Paul Papp se numara printre surprizele pe care Victor Piturca le-a convocat pentru amicalul din 14 august cu Slovacia. Partida cu slovacii va reprezenta ultimul test pe care tricolorii il vor sustine inaintea dublei importante cu Ungaria si Turcia din preliminariile CM 2014. 

Reunirea lotului va avea loc pe data de 12 august la Mogosoaia, jucatorii din Liga I care vor fi chemati la acest meci vor fi anuntati pe 11 august dupa Unicul Derby. Iata si lista completa a stranierilor convocati pentru amicalul cu Slovacia:

Bogdan Lobont (AS Roma)
Constantin Nica (Atalanta Calcio)
Paul Papp (AC Chievo)
Dorin Goian (Asteras Tripolis)
Razvan Rat (West Ham United)
Costin Lazar (PAOK)
George Florescu (FC Dinamo Moscova)
Gabriel Torje (Udinese Calcio)
Banel Nicolita (AS Saint-Etienne)
Alexandru Maxim (VfB Stuttgart)
Aurelian Chitu (Valenciennes FC)
Marius Alexe (US Sassuolo Calcio)
Claudiu Keseru (SC Bastia)
Bogdan Stancu (Genclerbirligi SK).

Sursa foto: adevarul.ro