Victor Piturca a prefatat meciul dintre CSU Craiova si FCSB! Ce spune despre Alibec, Dica si Budescu

Victor Piturca a prefatat derby-ul dintre CSU Craiova si FCSB care va avea loc duminica in Liga I, intr-un interviu pentru Ziare.com. Ce spune fostul selectioner despre meci, situatia lui Alibec, antrenorul Dica si forma lui Budescu.

„Cred ca meciul e deschis oricarui rezultat. Nu putem sa avem o favorita din plecare. Din punctul meu de vedere insa, Craiova are prima sansa pentru ca este intr-o forma foarte buna, au castigat patru meciuri in deplasare. Prima sansa este o are Craiova, dar si FCSB este pe o panta ascendenta iar meciul este deschis oricarui rezultat.” – Victor Piturca despre meciul de la Severin.

Alibec va reveni in lot la FCSB dupa iesirea nervoasa de la Voluntari. Va reusi sa treaca peste problemele din ultima perioada?

„Cred ca da. Problemele le fac conducatorii lui si el insusi, bineinteles. S-a vorbit foarte mult pe tema lui Alibec si nu cred ca era cazul. A fost o iesire a lui, cu care lumea fotbalului in general e obisnuita. Trebuia amendat, fara mare tam-tam. S-a ajuns tot acolo pana la urma, era clar ca revenea si mi se pare normal. In rest, depinde de el. Daca va juca bine si va marca, totul va reveni mai normal”, a mai spus Victor Piturca.

Budescu este omul numarul 1 de la FCSB in acest moment. Poate oferi si mai mult?

„Budescu poate mult mai mult. Evolutiile lui au fost bune, dar de la un jucator cu calitatile lui astept mult mai mult si cred ca de la meci la meci ar trebui sa joace mai bine. Depinde foarte mult de antrenor, de el ca sa dea mult mai mult”, este de parere Victor Piturca.

Cum vi se pare Nicolae Dica in postura de antrenor la FCSB pana acum?

„Dica a avut rezultate excelente! Pacat, fiindca munca lui in anumite momente e pusa totusi la indoiala din cauza unor declaratii a celor care conduc. Eu cred insa ca a realizat lucruri foarte bune pana in acest moment”, a conchis Victor Piturca.

Citeste INTERVIUL complet AICI.

Sursa foto: sport