VICTOR PITURCA, dat afara de la AL-ITTIHAD. Anuntul oficial va fi facut saptamana viitoare

VICTOR PITURCA va fi data afara de seicii de la AL-ITTIHAD. Adus cu surle si trambite in Golf, fostul selectioner al nationalei Romaniei a terminat in genunchi sezonul pe banca lui AL-ITTIHAD, pe locul 4 in Arabia Saudita. Presa araba anunta ca VICTOR PITURCA a fost deja DEMIS, iar anuntul oficial a fost va fi facut saptamana viitoare.

Conform sursei citate, oficialii de la AL-ITTIHAD sunt extrem de nemultumiti de faptul ca VICTOR PITURCA  n-a reusit niciun rezultat notabil in sezonul recent incheiat. Fostul selectioner mai avea doi ani de contract. Insa nu numai rezultatele foarte proaste i-au determinat pe arabi sa-l dea afara pe VICTOR PITURCA, ci si relatia proasta pe care o are cu multi jucatori.

CITESTE SI: DNA a CLASAT dosarul lui VICTOR PITURCA: ”FAPTELE NU EXISTA” 

Revenit in tara pentru o scurta vacanta, VICTOR PITURCA va reveni probabil la Jeddah pentru a-si incheia contractul cu AL-ITTIHAD, noteaza gsp.ro. In 18 meciuri pe banca lui AL-ITTIHAD in campionat a inregistrat 9 victorii, 4 remize si 5 infringeri.

Pe scurta lista a posibililor inlocuitori ai lui VICTOR PITURCA pe banca tehnica a celor de la AL-ITTIHAD se afla belgianul Michel Preud’homme, Karel Jarolim (Cehia) si Franciszek Smuda (Polonia).

CITESTE SI: Szukala si Sanmartean pleaca la Al Ittihad inca din iarna 

Sursa foto: sport.ro