Victor Piturca: Estonia are o nationala valoroasa care ne poate pune probleme

Victor Piturca, selectionerul Romaniei, a sustinut luni dupa-amiaza conferinta oficiala de presa de dinaintea meciului Romania – Estonia, ultima intalnire din preliminariile Campionatului Mondial din 2014. Victor Piturca a declarat ca Estonia are o nationala valoroasa, care ne poate pune probleme.

“Intalnim o echipa valoroasa si imprevizibila, care a ajuns la baraj in campania trecuta de calificari. A fost aproape sa invinga Olanda si sa produca surpriza, asa ca nu ne asteapta un meci usor, mai ales ca exista si o presiune formidabila”, a spus Piturca.

“Jucatorii trebuie sa dea totul pe teren, pentru ca munca asta din ultimii ani sa fie concretizata printr-o calificare. Nu m-am hotarat inca asupra primului 11, dar va pot spune ca vor intra jucatorii mai odihniti si proaspeti”, a concluzionat Victor Piturca.

Partida dintre  Romania si Estonia din Grupa D a preliminariilor europene pentru Campionatul Mondial organizata de Brazilia in 2014, este programata marti seara, de la ora 21:00 si se va disputa pe Arena Nationala din Capitala.

Sursa foto: realitatea.net