Victor Piturca: Imi reprosez ce s-a intamplat in Dosarul Valiza

Victor Piturca, selectionerul Romaniei, a vorbit pentru prima oara despre condamnarea sa din Dosarul Valiza, dar si despre stadiul relatiei sale cu Gigi Becali, finantatorul Stelei, in interviul acordat cotidianului Prosport.

Victor Piturca isi reproseaza ce s-a intamplat in Dosarul Valiza, in care a fost condamnat la un an de inchsioare cu suspendare, si a declarat ca nu il va ierta niciodata pe Gigi Becali pentru faptul ca l-a atras in situatia de a ajunge in fata magistratilor si de a fi condamnat.

“Imi reprosez foarte tare ce s-a intamplat in dosarul Valiza. Sa semnezi un precontract nestiind ca e fals si pe urma cel care m-a pus sa semnez sa recunoasca ca e fals, sigur ca imi reprosez. Normal ca sunt suparat, cum sa nu fiu? Eu sunt convins ca in ultima instanta Becali n-a spus adevarul, acele acte nu erau false, el a spus cu alt scop, probabil sa se cumuleze acele pedepse, sa scape cu suspendare. El n-a mai tinut cont de alte persoane, ci doar de ceea ce i se va intampla lui.

Eu cred ca acel precontract nu e fals. Era un precontract de a achizitiona un teren. Nu stiu ce vina am eu ca am semnat ca martor. Nu stiu cu ce l-am favorizat eu pe Becali. Ma rog, asta e situatia, faptul e consumat.

Nu ma apasa aceasta situatie. Cand am vazut la televizor, sigur ca m-a afectat, aveam meci, dar pana la urma mi-a trecut, mai ales ca am jucat si am reusit sa castigam. Am trecut mai usor peste acest moment. Nu vreau sa vorbesc mai mult, as avea foarte multe de spus, dar am merge pe alta directie, care n-are nimic in comun cu sportul, cu fotbalul”, a declarat Victor Piturca pentru sursa citata.

Sursa foto: ziuaveche.ro