VICTOR PITURCA nu s-a inteles la bani cu arabii: Sunt sanse sub 1% sa plec de la nationala!

Presa din Arabia Saudita anunta in weekend ca VICTOR PITURCA ar fi acceptat oferta lui AL ITTIHAD, iar selectionerul Romaniei urma sa preia noua echipa dupa disputa cu Grecia, din preliminariile Euro 2016. Selectionerul si oficialii FRF au refuzat  initial sa comenteze informatia, lasand loc de speculatii.

In varsta de 58 de ani, VICTOR PITURCA se afla la al treilea mandat pe banca echipei nationale si are ca obiectiv calificarea la turneul final al CE 2016. Cu Piturca antrenor, Romania a mai obtinut calificarea la doua Campionate Europene, in 2000 si in 2008.

CITESTE SI: PITURCA pleaca de la nationala! “SATANA” a semnat pe doua sezoane cu o echipa din Golf. UPDATE 

“Vreau sa fiu explicit: sansele ca eu sa plec de la echipa nationala la o echipa din Golf sunt de … sub 1%. Eu nu am vorbit nimic cu vreun oficial al echipei respective. Suntem cu totii in fata unui meci extrem de important.  M-a sunat un domn din Romania si am voirbit de doua, trei ori cu el. Nu plec! Vorbim de pielea ursului din padure? Jucatorii glumeau cu mine… Imi ziceau ca merg pe blat. Spun ca sunt sanse sub 1% pentru ca poate vin unii acum si ma conving, dar vorbim degeaba despre acest subiect”, a declarat VICTOR PITURCA la intalnirea cu jurnalistii de luni.

CITESTE SI: GRECIA – ROMANIA: Surprize in lotul convocat de VICTOR PITURCA pentru meciul de la ATENA 

Conform FANATIK, selectionerul echipei nationale nu s-a inteles cu arabii asupra datelor contractuale. Piturca a solicitat un salariu anual de 3 milioane de euro, in timp clubul din Orient era dispus sa-i ofere doar 1.8 milioane de euro. Cum partile nu au ajuns la un numitor comun, Al Ittihad a renuntat la Piturca. 

Sursa foto: sport.ro