VICTOR PITURCA: REGRET plecarea de la echipa nationala

Fostul selectioner VICTOR PITURCA a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca REGRETA plecarea de la echipa nationala, apreciind ca a obtinut cu aceasta rezultate extraordinare, dar a luat decizia cea mai buna in ceea ce il priveste.

“Pentru mine a fost un regret si este, sa nu credeti ca nu REGRET plecarea de la nationala, dar in viata la momentul potrivit trebuie sa iei deciziile care se impun si eu am luat decizia cea mai buna in ceea ce ma priveste”, a spus Piturca.

VICTOR PITURCA le-a multumit, in scurta declaratie facuta in fata reprezentantilor mass media, colaboratorilor sai din ultimii ani si fanilor. “As vrea sa multumesc atat vechii conduceri a federatiei, cu care am lucrat foarte bine, si de asemenea noii conduceri a federatiei, care in toata aceasta perioada m-a sustinut neconditionat. Chiar daca au fost mici discutii totul a fost perfect si acest lucru se vede in punctele obtinute de echipa nationala dupa un program extrem de greu din aceasta toamna. Ca de obicei rezultatele au fost minimalizate si anumiti experti au vrut sa duca in derizoriu aceste rezultate. Vreau sa le multumesc suporterilor echipei nationale, care ne-au sustinut pana in ultimul moment la meciul cu Ungaria, si vreau sa le multumesc fanilor mei pe care i-am simtit mereu alaturi de mine. Vreau sa ii multumesc agentului meu, firmei de impresariat a fratilor Becali care au participat la acest transfer”, a mai spus fostul selectioner, citat de Mediafax.

Citeste si: RAZVAN BURLEANU: Pana la sfarsitul saptamanii viitoare vom avea un NOU SELECTIONER

Piturca a precizat ca fotbalistii s-au comportat fantastic sub conducerea sa. “Vreau sa multumesc jucatorilor care s-au comportat fantastic. Am obtinut rezultate extraordinare, am format o echipa noua, un grup foarte unit, am revenit de pe locul 56 in lume pe locul 21, am ajuns la baraj intr-o grupa grea si acum pot spune ca echipa nationala dupa numai trei jocuri si un program infernal are sanse mari de a se califica la turneul final”, a adaugat tehnicianul.

FRF a anuntat, joi, ca selectionerul nationalei Romaniei, Victor Piturca, si Federatia Romana de Fotbal au reziliat contractul de comun acord.

La scurt timp dupa acest anunt, clubul Al Ittihad a precizat, pe pagina sa de Facebook, ca a ajuns la o intelegere cu Piturca, acesta semnand un contract pe doua sezoane.

Citeste si: VICTOR PITURCA nu mai este antrenorul echipei nationale. A reziliat contractul cu FRF de comun acord

VICTOR PITURCA, in varsta de 58 de ani, se afla in functia de selectioner al Romaniei din 1 iulie 2011, el aflandu-se la al treilea mandat la prima reprezentativa.