VICTOR PITURCA s-a sucit! Presa araba anunta iminenta plecare a selectionerului in Golf

Plecarea lui Victor Piturca de la echipa nationala a Romaniei revine in actualitate. Jurnalistii arabi sustin ca Victor Piturca s-ar fi inteles cu formatia Al-Ittihad (Arabia Saudita), pe care o va pregati in urmatoarele doua sezoane.

Selectionerul Romaniei a batut palma in cele din urma cu Al Ittihad. Negocierile au fost reluate in ultimele zile iar arabii l-au convins pe Piturca sa semneze pe doi ani, anunta surse din Arabia Saudita! Informatia a fost confirmata de apropiatii lui Victor Piturca pentru sport.ro. 

CITESTE SI: VICTOR PITURCA: Daca arabii acceptau conditiile mele acum eram deja plecat! 

Piturca vrea sa ramana si pentru meciurile cu Ungaria si Finlanda, dar arabii isi doresc ca acesta sa preia echipa imediat. Negocierile au loc in continuare in aceste zile. 

“Piturca ar trebui sa ne spuna daca vrea sa plece peste o luna sau nu, eu nu pot spune asta. Cred ca daca voia sa plece, pleca! Nu pot sa renunt la clauza, ne-am inteles la 700.000 de euro. Daca renunt la clauza ar insemna sa vaduvesc bugetul Federatiei si pe cel al membrilor afiliati. Nu cred ca Boloni va prelua echipa nationala a Ungariei”, a declarat luni presedintele FRF, Razvan Burleanu.

CITESTE SI: PITURCA trebuie sa achite o suma CONSIDERABILA pentru a pleca de la nationala 

Victor Piturca a incercat sa plece in urma cu doua saptamani de la echipa nationala, dar mutarea a cazut deoarece seicii nu au fost de acord sa plateasca clauza de reziliere. Contractul sau expira in 2016. 

Sursa foto: sport.ro