VICTOR PITURCA spune ca ar trebui sa castige 5.000.000 de EURO

VICTOR PITURCA, selectioernul echipei nationale a Romaniei, a vorbit despre salariul pe care ar trebui sa-l aiba la carma primei reprezentative, dar si despre planurile de viitor pe care la are.

VICTOR PITURCA este de pare ca ar trebui sa castige mult mai multi bani din postura de selectioner al echipei nationale. Tehnicianul a afirmat ca un antrenor de valoarea sa ar trebui sa castige 4 sau 5 milioane de EURO pe an. “Trebuie sa te nasti pentru a fi selectioner. Eu mi-am demonstrat aceasta calitate prin rezultatele obtinute. Un antrenor de valoarea mea iti cere 4-5 milioane de EURO pe an”, a spus PITURCA la Dolce Sport.

 Citeste si: VICTOR PITURCA se razbuna pe ADRIAN MITITELU ! Iata planul selectionerului

Mai mult, VICTOR PITURCA a dezvaluit si ce planuri de viitor are, dupa ce ii expira contractul cu nationala Romaniei, scadent dupa EURP 2016. “Imi doresc o echipa de club. Am avut discutii cu cei de la Astra, orice e posibil”, a continuat acesta.

VICTOR PITURCA antreneaza nationala Romaniei din 2011 si are un salariu anual de 400.000 de EURO, la care se adauga bonusuri pentru calificare.