Victor Piturca va demisiona de la echipa nationala

victor_piturca_nationala_romania_slovacia

Victor Piturca a anuntat ca isi va prezenta demisia din functia de antrenor al echipei nationale a Romaniei, gest pe care intentioneaza sa il faca la finalul preliminariilor pentru CM din Brazilia, transmite Digi Sport.

In situatia in care Piturca va reusi sa califice Romania la Campionatul Mondial din 2014, atunci acesta ar ramane selectioner pana in vara anului viitor. 

Piturca a mai declarat, la Digi Sport, ca este decis sa plece de la nationala si a adaugat ca va pleca sa antreneze o echipa din Golf, cu care va avea ca obiectiv calificarea la CM din Rusia din 2018.

In privinta sanselor de a califica nationala Romaniei la CM din 2014, Piturca este optimist si promite sa dea totul pentru a castiga meciul cu Ungaria.

“O sa avem grija sa realizam un joc bun cu Ungaria si sa castigam. Pentru asta ne pregatim si vom face totul sa castigam. Jucatorii care sunt valorosi trebuie sa fie sanatosi si in forma foarte buna si sa pregatim meciul, sa adoptam cea mai buna tactica pentrua  castiga jocul. La fotbal nu e pe promisiuni”, a spus Piturca la Digi Sport.