VICTOR PONTA a facut o vizita-fulger la DNA. EXPERTIZA CONTABILA ii da frisoare premierului. UPDATE

Premierul VICTOR PONTA s-a prezentat, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). Primul ministru a declarat jurnalistilor prezenti ca expertiza contabila solicitata in cadrul dosarului TURCENI-ROVINARI  in care este URMARIT PENAL pentru SPALARE a BANILOR, EVAZIUNE FISCALA si FALS in INSCRISURI (17 capete de acuzare) s-a finalizat.

UPDATE 12.00: Premierul VICTOR PONTA a scris pe pagina sa de Facebook ca este sigur ca persoana care ii solicita demisia era ALINA GORGHIU deghizata! 

UPDATE 11.45: Rezultatul EXPERTIZEI CONTABILE  ii da frisoane premierului penal VICTOR PONTA. Conform acestuia, prejudiciul stabilit initial de procurorii anticoruptie care instrumenteaza dosarul SOVA – PONTA a ramas acelasi: 51.321 de lei si o masina.

UPDATE 11.10: Premierul VICTOR PONTA a plecat de la sediul DNA dupa o scurta VIZITA FULGER care a durat mai putin de un sfert de ora. “Voi da declaratii atunci cand procurorii mi le vor solicita si numnai insotit de avocatul meu”, a decalarat PONTA la iesirea din sediul institutiei. “Am platit 2.000 de lei taxe in plus dar nu o sa le mai cer inapoi de la stat”, a mai spus premierul referitor la concluziile din EXPERTIZA CONTABILA.

In imediata apropiere a sediului DNA, unul dintre protestatari a putut fi auzit scandand: „Rusine!”, „Ai distrus tara!” si „Iliescu vinovat pentru sangele vărsat!” si „Ati mintit poporul!” la auzul ultimei acuze, VICTOR PONTA replicand ironic „cu televizorul”.

Vom reveni cu amanunte.