VICTOR PONTA a anuntat o REMANIERE GUVERNAMENTALA. PLR cooptat la GUVERNARE

Victor Ponta: Nu exclud un nou acord cu FMI. Ei sunt mai pesimisti, s-au invatat cu guvernul Boc

Premierul VICTOR PONTA a discutat, marti, la Palatul Parlamentului cu deputatii din grupul PSD al Camerei Deputatilor pentru a-i pune in tema cu subiectele care vor fi dezbatute la CEX-ul partidului din acesta saptamana.

Potrivit unor surse citate de postul B1 Tv, presedintele PSD le-ar fi comunicat colegilor sai de la Camera Deputatilor ca este mai bine sa ramana la guvernare, dar si faptul ca va avea loc o remaniere semnificativa la nivelul Executivului pana la data de 20 decembrie, bugetul pe anul 2015 urmand sa fie stabilit pana la aceeasi data. Aceleasi surse au opinat ca Victor Ponta si-ar dori ca un Congres al PSD-ului sa fie organizat in primavara si nu la finele acestui an asa cum a propus presedintele executiv al social democratilor Liviu Dragnea sambata.

CITESTE SI: VICTOR PONTA va explica in plenul Camerei Deputatilor haosul din DIASPORA la PREZIDENTIALE 

Victor Ponta a anuntat si faptul ca la Guvernare va fi cooptat Partidul Liberal Reformator condus de Calin Popescu Tariceanu, ceea ce ar putea insemna renuntarea la unul dintre aliatii din coalitia curenta, cel mai probabil UDMR, in conditiile in care maghiarii au anuntat ca se vor aseza la masa negocierilor cu omologii de la noul PNL.

CITESTE SI: MARKO BELA: UDMR va discuta saptamana aceasta daca va accepta, in principiu, negocieri cu PNL

Ulterior, primul ministru Ponta s-a dus in plenul Camerei Deputatilor pentru a explica situatia dezastruoasa inregistrata in momentul votului exprimat de romanii din Diaspora la ALEGERILE PREZIDENTIALE desfasurate in aceasta luna.

Sursa foto: realitatea.net