VICTOR PONTA a cerut autoritatilor VERIFICARI la toate cluburile din Romania

Premierul VICTOR PONTA a cerut, sambata, autoritatilor competente ca in perioada urmatoare sa demareze o verificare “la maximum prevazut de lege” asupra conditiilor in care functioneaza cluburile de pe intreg teritoriul tarii, informeaza Agerpres.

“Sigur, intotdeauna este bine sa facem inainte lucrurile, dar cu atat mai mult in perioada imediat urmatoare, tot ceea ce tine de o verificare la maximum prevazut de lege a indeplinirii tuturor conditiilor a localurilor de acest gen. Trebuie sa o facem ca sa evitam pe viitor asemenea tragedii. Dupa stabilirea responsabilitatilor penale, noi trebuie sa o luam din nou cu verificarea la fiecare loc in parte. Daca in Bucuresti este asa, imi inchipui ce o fi in tara in alte unde cu atat mai putin exista un control riguros”, a declarat prim-ministrul in cadrul sedintei extraordinare de Guvern in care s-a decretat doliu national pentru trei zile pe intreg teritoriul Romaniei.

CITESTE SI: PIEDONE, despre clubul Colectiv: A indeplinit toate formele legale de functionare

PONTA a adaugat ca ‘este cumplit sa lasi copilul sa mearga seara intr-un club si dupa aceea te duci sa-l cauti la spital sau la morga’. 
“Vreau doar sa spun :Dumnezeu sa-i odihneasca! si sa facem tot ce tine de noi ca sa le aratam respect victimelor si familiilor acestora”, a adaugat premierul. 

CITESTE SI: Primarul RARES MANESCU a dispus efectuarea de CONTROALE in cluburile din Sectorul 6

Decizia Executivului privind declararea doliului national vine dupatragedia petrecuta vineri seara in Bucuresti, cand 27 de persoane au decedat dupa un incendiu izbucnit in clubul Colectiv.

Sursa foto: realitatea