VICTOR PONTA a cerut SPRIJINUL Consiliului Concurentei dupa REDUCEREA TVA la alimente

Premierul VICTOR PONTA a afirmat joi ca se bazeaza si pe Consiliul Concurentei pentru a SPRIJINI, in limite atributiilor ce-i revin, o aplicare corecta a REDUCERII TVA la alimente de la 1 iunie.

“Vreau sa va rog sa ne sprijiniti in ceea ce va fi dupa 1 iunie, o perioada de o luna, doua, trei, de aplicare a regulilor competitiei si a pietei dupa reducerea TVA la toate produsele agroalimentare”, a declarat premierul, prezent la lansarea raportului de activitate al Consiliului Concurentei pe anul 2014.

Citeste si: PONTA la CONSILIUL CONCURENTEI: Spre deosebire de alte institutii de control nu mergeti pe o cale militieneasca

“Experienta de la paine are parti pozitive si parti mai putin pozitive. Acum insa va fi la tot si vreau sa cred ca regulile competitiei si regulile pietei libere vor functiona cu adevarat. Nu sa ne trezim cu noi carteluri la carne, la paine, la alte produse, care, de fapt, sa opreasca ceea ce ne-am dorit mai mult, si anume, o competitie deschisa, preturi mai mici si calitate mai mare. Si eu va cer de pe acum ajutorul, evident, in limitele atributiilor pe care le aveti”, a adaugat VICTOR PONTA.

Citeste si: RAPORTUL de ACTIVITATE al CONSILIULUI CONCURENTEI pentru anul 2014

Sursa foto: cotidianul.ro