VICTOR PONTA a comis o noua GAFA! Afla despre ce este vorba

Premierul VICTOR PONTA s-a aflat, sambata, la Craiova, unde a vizitat, Fabrica de Avioane si Fabrica de trenuri electrice SC Softronic. In cadrul acestui tur de forta cu iz electoral, primul ministru al Romaniei a comis o noua GAFA.

In timpul vizitei la Fabrica de Avioane, premierul VICTOR PONTA a facut o declaratie cel putin ciudata, atunci cand le-a spus reprezentantilor uzinei ca, “desi ne paste un razboi”, vestea buna pentru ei este ca vor avea comenzi!

Citeste si: Ce spune PONTA, dupa ce presa RUSA a scris ca Romania nu va rezista mai mult de 30 de minute in fata unui RAZBOI 

“Este o situatie extrem de grava ce se intampla acum in Ucraina. E din ce in ce mai rau in fiecare zi. Este cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani pentru ROMANIA. Acum vedem ca decizia de a intra in NATO, pe care pana acum nu am simtit-o ca fiind un beneficiu, de data aceasta se dovedeste ca va fi o decizie corecta, iar Romania are capacitatea militar si strategic de a-si indeplini toate obligatiile, in primul rand fata de populatie, cat si catre intreaga alianta si vine aici si ca o extensie a responsabilitatii noastre fata de romanii de pe malul celalalt al Prutului”, a mai adaugat PONTA, informeaza Mediafax.

Citeste si: Ruxandra Dragomir il reclama pe PONTA la CNCD

VICTOR PONTA s-a urcat la mansa unui avion IAR 99 Soim si i-a intrebat pe reprezentantii uzinei ce echipamente militare poate transporta un asemenea aparat, el primind explicatii de la acestia cu privire la posibilitatile avionului de a transporta tehnica militara.

Sursa foto: realitatea.net