VICTOR PONTA A DEMISIONAT! DOCUMENTUL OFICIAL a ajuns la COTROCENI. UPDATE

In urma protestelor de marti seara, premierul Romaniei VICTOR PONTA ISI VA DEPUNE DEMISIA DIN FUNCTIE, a anuntat liderul PSD, LIVIU DRAGNEA.

UPDATE 18.00: DOCUMENTUL OFICIAL prin care premierul VICTOR PONTA isi anunta DEMISIA a ajuns la PALATUL COTROCENI. Propunerea OFICIALA a PSD pentru postul de PREMIER INTERIMAR este MIRCEA DUSA.

UPDATE 14.00: VICTOR PONTA a declarat, la sfarsitul sedintei de guvernare, ca ii va transmite presedintelui KLAUS IOHANNIS demisia sa: “Dupa sedinta de guvern de astazi ii voi transmite presedintelui KLAUS IOHANNIS demisia mea dar si propunerea ca MIRCEA DUSA, ministrul Apararii,  sa fie premier interimar!”

UPDATE 11.00:  ”Sunt gata sa fac eu acest gest pe care o parte din SOCIETATEA ROMANEASCA IL ASTEAPTA. O SA IMI DEPUN MANDATUL DE PRIM-MINISTRU SI IMPLICIT GUVERNUL. In cariera politica m-am luptat cu politicienii, dar nu si cu oamenii, cu strada.

Sper ca depunerea mandatului meu si a Guvernului SA SATISFACA ASTEPTARILE CELOR CARE AU PROTESTAT si sa se revina cat mai rapid la RATIUNE SI SOLUTII RATIONALE. Am obtinut in ultimii ani cu greu prosperitate ECONOMICA si sper sa nu ne intoarcem la 2012. Cu un climat instabil cu oameni in strada E GREU SA AI PROIECTE POZITIVE. EU MA PRICEP DOAR LA PROIECTE POZITIVE.

Vreau sa multumesc tuturor celor care AU VOTAT ACEST GUVERN, LIDERII DE COALITIE GUVERNAMENTALE.

Vreau sa fac o simpla observatie: cei care speculeaza in sens politic suferinta oamenilor, mai devreme sau mai tarziu vor plati un pret foarte scump.

Pana se va instala un nou guvern, ne vom ocupa de atributiile noastre zi de zi. In momentul in care apare un nou guvern, ne vom da la o parte. Pregatim PERIOADA DE TRANZITIE CATRE UN NOU GUVERN”, a declarat VICTOR PONTA intr-o declaratie de presa la Guvern. 

STIRE INITIALA

”ROMANIA e intr-o NOUA ETAPA. Ma intreb de cati LIDERI EUROPENI e nevoie pentru ca un primar iresponsabil cum este PIEDONE SA ISI DEA DEMISIA”, a declarat presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA.

CITESTE SI:“CORUPTIA UCIDE”: ZECI DE MII DE OAMENI LA PROTESTUL DIN BUCURESTI, INCHEIAT DUPA MIEZUL NOPTII (VIDEO)

Stire in curs de actualizare

Sursa foto: Realitatea