VICTOR PONTA a dezvaluit MUTAREA PSD dupa ALEGERILE PARLAMENTARE

Fostul premier VICTOR PONTA a declarat, la o actiune electorala PSD la Resita, ca strategia social-democratilor este sa faca un Guvern alaturi de UNPR si ALDE.

“Ceilalti poate nu pot sa o spuna, dar eu pot. PSD vrea sa se alieze cu ALDE si UNPR, dupa alegerile parlamentare din toamna, si sa reia lucrurile de acolo de unde le-am lasat in 2015, inclusiv sa-i sprijine pe alesii nostri locali”, a afirmat fostul premier VICTOR PONTA.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA SALUTA O DECIZIE LUATA DE AVOCATUL POPORULUI

“Ca simplu membru PSD, deputat de Gorj, va spun ca o sa fac tot ce pot – si inca mai pot – ca PSD sa se alieze cu ALDE in toate judetele tarii si sa pregatim alianta PSD – ALDE – UNPR dupa parlamentarele din noiembrie. Acestia chiar ne-au fost parteneri loiali si corecti. Speram ca si UNPR sa scoata un rezultat bun, desi au fost cam macelariti in ultima perioada”, a mai spus VICTOR PONTA.

Liviu Dragnea le-a spus si el PSD-istilor, intr-o alta actiune electorala, la Neamt, ca alegerile locale vor fi castigate de PSD si vor reprezenta un pas important pentru alegerile parlamentare. “Vom reveni si nu vom mai pleca de la guvernare”, a declarat VICTOR PONTA.

Sursa foto: evz