VICTOR PONTA a discutat cu MINISTRII REMANIATI. FOTO in articol

Premierul VICTOR PONTA a postat sambata seara un mesaj pe pagina sa de Facebook in care arata ca a purtat in cursul zilei o discutiei cu MINISTRII care urmeaza sa fie REMANIATI.

“Azi (sambata – n.r.) a fost o zi dificila, dar si extrem de trista pentru mine ca leader si ca om – am vorbit cu toti acei colegi (si prieteni in egala masura) ministrii care nu se vor mai regasi in noua formula restructurata a Guvernului! Le sunt tuturor recunoscator ca au facut parte din echipa guvernamentala intr-un an atat de complicat – le apreciez calitatile, munca si devotamentul si sper sa accepte ca este doar vorba despre o regandire politica si de actiune administrativa (normala pentru orice Executiv dintr-o tara democratica)!”, scrie VICTOR PONTA.

“Stiu cum se simt azi (eu am plecat si in 2004 si in 2009 din functia de ministru cu sentimentul ca mai aveam atatea de facut) si sper sa accepte decizia mea! Si sa creada in mine si in proiectele noastre commune”, mai spune premierul.

Citeste si: Componenta Guvernului PONTA IV va fi prezentata la CExN al PSD de duminica

Totodata, el afirma ca sambata a discutat si cu cei care vor face parte din noul Guvern. “Tot azi am discutat cu cei pe care ii propun in noul Guvern, care vor avea alaturi de mine in 2015-2016 responsabilitatea indeplinirii unei Agende de actiuni si reforme chiar mai radicale si dificile ca cele din anii anteriori. Eu ii consider pe toti (cei care pleaca si cei care vin) prietenii si partenerii mei in proiectul important pentru Romania – proiect in care au crezut si cred inca milioane de oameni!”, spune VICTOR PONTA.

Citeste si: GUVERNUL PONTA 4 va cere votul de incredere in PARLAMENT luni, 15 decembrie, de la ora 18.00

Premierul a postat impreuna cu mesajul si citatul de mai jos: