VICTOR PONTA a explicat scopul REDUCERII CAS

Premierul VICTOR PONTA a explicat, marti dimineata, care este scopul REDUCERII CAS cu cinci procente. Primul ministru a purtat o discutie cu jurnalistii prezenti la Sibiu, acolo unde a asistat la ceremonia absolventilor din 2014 a Academiei Fortelor Terestre “Nicolae Balcescu”.

Premierul Victor Ponta a declarat ca reducerea contributiilor sociale, ar avea ca scop cresterea numarului de locuri de munca FISCALIZATE.  Altfel spus, prin SCADEREA CAS, patronii vor fi mai dispusi sa-si plateasca angajatii pe cartea de munca, legal, si nu prin bani in mana sau alte forme de acest gen care nu sunt FISCALIZATE. 

CITESTE SI: VICTOR PONTA: Reducerea CAS va INTRA IN VIGOARE la 1 octombrie 

„Pe baza datelor pe care azi le vom face publice, e un moment pe care Romania trebuie sa si-l asume, anume REDUCEREA CAS pentru mai multe locuri de munca la alb, fiscalizate. Orice presedinte al Romaniei trebuie sa sustina CREAREA de locuri de munca. Nu toti absolventii au sansa militarilor, care, imediat cum termina, au asigurat un loc de munca. Trebuie sa stimulam crearea de locuri de munca, la alb, pe cartea de munca”, a spus VICTOR PONTA.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: Discutia pe tema CAS de la Cotroceni a fost o MICA INSCENARE 

Sursa foto: realitatea.net