Victor Ponta a făcut o ofertă publică pentru toți membrii PSD care nu-l mai vor pe Dragnea

Victor Ponta îl laudă pe primarul din localitatea Cavnic, Vladimir Petruț, cel care a spus că liderii PSD sunt amenințați cu pierderea funcției, dacă nu vin la protestul din Capitală.

Liderul Pro România a lansat, joi, o ofertă publică și arată că cei care vor fi dați afară pentru că vorbesc împotriva lui Liviu Dragnea vor fi primiți în formațiunea pe care o conduce fostul premier al României.

”Primarul PSD din Cavnic Maramures spune cu voce tare ceea ce gandesc toti pesedistii dar nu au curaj !

Eu nu ii condamn pe cei care vin sambata la Bucuresti de frica Baronilor lui Dragnea care ii ameninta ca ii dau afara de la locul de munca – spun insa ca ceea ce se intampla este rusinos si ca este atat de pacat ca PSD-ul lui Iliescu, Nastase si Ponta a incaput pe mana acestor oameni analfabeti , necinstiti, putred de bogati si cu mentalitate si comportment de vataf!

Citește și: UN PRIMAR PSD ÎNCALCĂ OMERTA: CRED CĂ ESTE UN MITING PENTRU PENALUL DE LIVIU DRAGNEA! ALEȘII PARTIDULUI TREBUIE SĂ MEARGĂ, ALTFEL ÎȘI PIERD MANDATUL! VIDEO

Daca acest primar va fi dat afara din PSD doar pentru ca a spus adevarul atunci il vom propune noi ca si candidat de la #ProRomania / si asa vom face cu toti cei care au curaj sa lupte contra baronilor si analfabetolor lui Dragnea!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: realitatea