VICTOR PONTA a intrat in RAZBOI cu doua publicatii: MINCIUNA IDENTICA!

Primul ministru VICTOR PONTA a reactionat, virulent, la adresa a doua publicatii on-line din Romania, dupa ce acestea au abordat si au interpretat o declaratie a sefului Guvernului, facuta duminica seara in studioul televiziunii Antena3, despre relatia dintre Parlament si modul in care au fost formulate unele solicitari ale DNA de arestare a unor a senatori.

„Exista situatii in care chiar eu i-am spus ministrului Cazanciuc, cand a fost chestia cu un procuror de la DNA care s-a dus sa-i ancheteze pe senatori cum au votat, ca ministrii nu se adreseaza Parlamentului direct, ci prin mine, ca prim-ministru. Presedintele Iohannis, daca se adreseaza Parlamentului, o face sub semnatura, nu pune un consilier sau un portar.

CITESTE SI: VICTOR PONTA, BILANT dupa 3 ANI DE GUVERNARE: Senatorii nu sunt angajatii DNA, am vorbit cu ministrul despre asta. UPDATE 

Vezi ca e o incalcare grava a unei reguli de procedura, care de fapt inseamna respect intre institutii” si mi-a zis ca o sa vorbeasca cu procurorul general si o sa-i spuna, nu public. Aici e vorba de respect intre institutii. Senatorii nu sunt angajatii unui procuror de la DNA, cum nici procurorii nu sunt angajatii Senatului”, a spus VICTOR PONTA la postul de televiziune amintit.

Interpretarea facuta de publicatiile ziare.com si hotnews.ro cu privire la aceasta pare sa il fi deranjat extrem de tare pe premier, acesta oferind o reactie virulenta la adresa celor doua site-uri. Conform premierului VICTOR PONTA, cele doua publicatii amintite ar fi primit ordin de la aceeasi ”Unitate”, titlurile si minciunile fiind la fel.

CITESTE SI: VICTOR PONTA, aterizare cu PROBLEME. GALERIE FOTO. UPDATE 

”Din pacate in Romania nu vom putea progresa cat timp se practica manipularea si minciunile cele mai grosolane si rusinoase! Cititi un exemplu edificator – titlul si citatul din continut TOTAL diferite – al unei stiri la de la Hotnews ( unde Dl Tapalaga ne tine constant lectii de cinste si deontologie!!!)! Sau la Ziare.com ! Titlu identic si minciuna la fel! Cred ca s-au primit texte identice ca ordin de la aceeasi „Unitate”! Jenant!”, transmite premierul VICTOR PONTA pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: jurnalul.ro