Victor Ponta a luat o decizie de ULTIMA ORA!

Din cauza situatiei grave din zonele afectate de INUNDATII, premierul VICTOR PONTA a anuntat, marti seara, ca amana sedinta de Guvern pentru joi.

“Maine (n.r. miercuri) raman aici. Am si amanat sedinta de Guvern de maine pentru joi ca maine sa incepem sa avem primele evaluari, iar joi sau vineri cel tarziu sa alocam in sedinta de Guvern banii necesari. In noaptea asta este important sa SALVAM oamenii, iar de maine incepem sa reparam ce e de reparat”, a spus premierul.

Citeste si: INUNDATII IN ROMANIA: PREMIERUL ISI VA PETRECE NOAPTEA LA NOVACI. O MASINA CU PASAGERI A FOST LUATA DE VIITURA IN ARGES

PONTA si-a exprimat regretul pentru cele doua VICTIME ale INUNDATIILOR, insa a precizat ca se bucura ca au fost SALVATE multe vieti omenesti care puteau fi pierdute.

“Am fost, am vazut cu ochii mei ce s-a facut pe teren. Am fost alaturi de ei in momentul in care s-au SALVAT oameni din mijlocul APELOR. Peste tot, la Valcea au fost alti colegi ai mei, domnul Arafat este la Arges. Peste tot lumea munceste si se va munci toata noaptea.

Sunt foarte bucuros ca au fost SALVATE multe vieti omenesti care puteau fi pierdute, imi pare groaznic de rau de cele doua VICTIME de la Arges si am incredere, din ce mi-a spus domnul Arafat, ca nu se putea face nimic si realmente nu a fost vina nimanui”, a spus acesta, potrivit pesurse.ro.

Citeste si: PONTA, LA COMANDAMENTUL DE URGENTA: NU A PATIT NICIUN OM NIMIC. IN GORJ E UN DIG DE 40 DE ANI DE CARE TREBUIE SA AVEM GRIJA

“De maine ne apucam sa evaluam ce este mai important, s-au SALVAT vietile, animalele, bunuri. Evaluam ce trebuie reparat si sa ii ajutam pe oameni cu materiale de constructie de care au nevoie ca sa-si repare casele”, a conchis primul-ministru.

Sursa foto: gandul.info