VICTOR PONTA a ramas fara unul dintre consilieri: “Sper ca PSD sa nu fi inghitit o BOMBA”

MESAJ 1 MAI, VICTOR PONTA, ROMANIA, PREMIER ROMANIA, ROMANIA TARA MUNCITORILOR

Premierul VICTOR PONTA ramane fara unul dintre consilierii sai personali. Este vorba despre deputatul RADU POPA, care a decis luni sa isi dea DEMISIA din functia pe care o ocupa din septembrie 2013. Deputatul de Targoviste sustine ca hotararea de a renunta la functia de consilier a premierului nu este urmare a vreunui scandal, insa se teme ca PSD sa nu fi inghitit cumva o BOMBA, care urmeaza sa se detoneze anul viitor.

“Nu a fost nimic spectaculos. De comun acord cu presedintele partidului, VICTOR PONTA, am decis sa cream posibilitatea de ambele parti ca planurile politice sa se aseze pe traiectoriile pe care ni le dorim. Eu raman consecvent ideii ca partidul are nevoie de o schimbare fundamentala, din temelii, pentru ca 2016 sa reprezinte altceva decat un nou esec in panoplia partidului. Sper ca PSD sa se reformeze. Eu nu cred ca domnul Dragnea poate sa fie vreodata reformatorul unui partid, cu atat mai putin al PSD. Mergem fiecare pe drumul lui si sper sa nu am dreptate in 2016. Sper ca PSD sa nu fi inghitit o bomba care sa se detoneze in 2016.” a precizat RADU POPA pentru Gazeta Dambovitei.

CITESTE SI: Reactia lui Victor Ponta la varianta alegerilor anticipate avansata de PNL 

Deputatul ex PP-DD a subliniat ideea ca nu crede ca reforma intr-un partid poate fi facuta de LIVIU DRAGNEA. “Nu ne-am certat, nu a fost nici un scandal, nu a fost nici un moment contondent intre noi. Suntem in aceleasi relatii ca acum o luna de zile, numai ca eu nu cred ca reforma poate fi facuta cu Liviu Dragnea. Asta e parerea mea. De asta mi-am luat libertatea sa exprim opinii in mod personal si vreau ca aceste opinii sa nu afecteze imaginea presedintelui partidului.

I-am spus ca sunt soldat credincios al partidului, atata timp cat PSD va asculta si vocea parlamentarilor si a oamenilor care sustin partidul in momentele dificile cum sunt motiunile de cenzura”, a explicat parlamentarul pentru sursa citata. RADU POPA a fost ales deputat de Targoviste din partea PP-DD in 2012. Ulterior, a pierdut sprijinul partidului in mai 2013, din cauza unei apropieri de PSD, partid din care de altfel a si plecat anterior pentru a se alatura formatiunii lui Dan Voiculescu.

CITESTE SI: Mircea Geoana, previziuni pentru 2015: Vom avea un nou Guvern PSD-PNL cel tarziu pana de Paste

Imediat dupa alegerile prezidentiale pierdute de VICTOR PONTA, deputatul RADU POPA s-a remarcat atunci cand si-a ironizat colegii din Comitetul Executiv, printre care si LIVIU DRAGNEA. “Prima data cand am citit-o, nu mi-a venit sa cred! Pur si simplu, nu am putut crede. Apoi, am sunat cativa colegi care au participat la sedinta. Din pacate, informatia e corecta: vicepremierul Guvernului Romaniei, Liviu Nicolae Dragnea, a afirmat ca PSD a pierdut alegerile prezidentiale din cauza americanilor!!! Aceasta halucinanta dezvaluire anuleaza, practic, relatiile bune cu SUA si muta Parteneriatul Strategic cu Washingtonul, in paranteza.

Apoi, daca tocmai americanii ne-au impiedicat sa castigam, inseamna ca noi nu eram in echipa cu ei. Dar daca nu eram in echipa cu ei, in ce echipa puteam fi?! Doamne, iarta-ma, dar mare-i gradina Ta!”, scria atunci pe Facebook RADU POPA. 

Sursa foto: adevarul.ro