VICTOR PONTA a revenit mai devreme in tara. MOTIVUL pentru care premierul si-a scurtat VACANTA

Premierul VICTOR PONTA a revenit din vacanta cu o saptamana mai devreme si urmeaza sa se prezinte, in cursul zilei de azi, la biroul sau de la Palatul Victoria. Motivul pentru care primul ministru s-a scurat sejurul din strainatate este legat de faptul ca acesta va trebui sa se prezinte, marti 11 august, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

Conform jurnalistilor de la Comisarul, expertiza contabila in Dosarul TURCENI-ROVINARI in care sunt inculpati VICTOR PONTA si DAN SOVA va fi depusaluni la DNA. Conform sursei citate, marti, VICTOR PONTA  este CITAT la procurorul Uncheselu, cel care instrumenteaza acest dosar, si va fi anuntat ca este trimis in judecata.

CITESTE SI: AMBASADORUL UNGARIEI, BOTOND ZAKONYI, A LANSAT UN ATAC DUR LA ADRESA LUI VICTOR PONTA

In aceeasi ordine de idei, Comisarul anunta ca  VICTOR PONTA si-a scris deja textul de renuntare la postul din fruntea Executivului spun surse din anturajul lui GABRIEL OPREA. PONTA va face marti o declaratie de presa in cadrul careia va spune ca nu mai poate face fata presiunii care s-a creat asupra PSD, va da vina, ca si Ceausescu, pe agenturili straine, se va ascunde, cum a facut-o mereu, in spatele copiilor, si isi va lua drept semn al victoriei asupra tuturor curajul de a fi promovat un COD FISCAL care ar fi dus Romania pe cele mai inalte culmi. In plus, GABRIEL OPREA le-ar fi spus apropiatilor ca a inceput sa-i dea dreptate lui LIVIU DRAGNEA, ca VICTOR PONTA e putin ratacit.

CITESTE SI: ATAC LA ADRESA LIBERALILOR FACUT DE VICTOR PONTA DIN CARAIBE

Acelasi GABRIEL OPREA a spus ca DEMISIA lui Ponta va surveni undeva in jurul datei de 20-21 august, dupa ce toate partidele, in urma asa-ziselor consultari, vor anunta ca noul COD FISCAL nu poate intra in vigoare in forma in care a fost propus de Guvernul Ponta si votat de Parlament. ,,Ne-am cam pus toti de acord, ar fi spus OPREA, sa-i dam un motiv, sa nu-l umilim, e corect asa. Ce va fi dupa, vom vedea.”, mai noteaza Comisarul.

Sursa foto: jurnalul