VICTOR PONTA: Am GRESIT in campanie ca am ramas in RAZBOI cu TRAIAN BASESCU

Presedintele PSD, VICTOR PONTA, a apreciat vineri ca una dintre GRESELILE pe care le-a facut in campania pentru prezidențiale a fost faptul ca a continuat RAZBOIUL cu presedintele TRAIAN BASESCU, iar acest lucru l-a “uzat”.

“Ma intreba cineva daca cred ca am facut GRESELI in campanie. Da, categoric, da. Care dintre ele? De exemplu, faptul ca am ramas in RAZBOIUL cu TRAIAN BASESCU. M-a uzat acest lucru. Domnul Iohannis nu a intrat in razboaie, nu s-a certat cu nimeni, l-a ajutat acest lucru”, a afirmat VICTOR PONTA la DC News.

Citeste si: RENUNTA VICTOR PONTA ? Putem continua cu aceasta MAJORITATE, dar cu alt PREMIER

Presedintele PSD considera ca votul din 16 noiembrie a fost unul “impotriva sistemului politic” si “un semnal pentru o schimbare de fond a sistemului politic si pentru dialog”, motiv pentru care, in opinia sa, reprezentanții ACL vor colabora cu actuala majoritate pe temele mari precum reforma constituționala sau cea a sistemului electoral.

Citeste si: Ponta: Daca faceam congres PSD in decembrie, eu nu candidam. Acum vad o majoritate, dar nu exclud ca la un moment dat se va intampla ceva