VICTOR PONTA: Am participat si eu la actiunea din 2011 cand KLAUS IOHANNIS a stat alaturi de TRAIAN BASESCU

Premierul VICTOR PONTA a declarat miercuri ca in 2011 a participat si el la slujba de canonizare a mitropolitului Andrei Saguna, la care au fost prezenti atat presedintele TRAIAN BASESCU, cat si liderul PNL, KLAUS IOHANNIS.

Premierul l-a acuzat pe Iohannis ca si-a inceput campania “cu o mare minciuna”, in contextul in care liderul PNL a negat ca s-ar mai fi vazut cu seful statului din 2008 incoace.

“Am fost si eu la actiunea din 2011, cand KLAUS IOHANNIS a stat langa TRAIAN BASESCU. Nu inteleg de ce si-a inceput campania cu o minciuna. Domnul Iohannis are ocazia sa recunoasca deschis ca s-a vazut de multe ori cu presedintele. Pana la urma, cand faci campanie cu oamenii lui Basescu, ajungi sa fii un nou Basescu”, a scris prim-ministrul pe contul sau de Facebook, potrivit Agerpres.

In sprijinul afirmatiilor sale, premierul a postat si doua fotografii — una de la slujba de canonizare din octombrie 2011 iar cealalta de la ceremonia din decembrie 2011, cand KLAUS IOHANNIS a fost decorat de seful statului cu Ordinul National “Pentru Merit” in grad de Cavaler.

Citeste si: PNL cere Presedintiei Romaniei sa clarifice acuzatiile lui Ponta privind intalnirea Iohannis-Basescu

Presedintele PNL, KLAUS IOHANNIS, a precizat marti ca din 2008 nu a mai avut nicio intrevedere cu seful statului si a catalogat ca fiind o manipulare informatiile publicate de postul Antena 3 cu privire la o intalnire a sa cu TRAIAN BASESCU.

‘In seara zilei de luni, 11 august, in jurul orei 22,40, postul de televiziune Antena 3 a prezentat o stire conform careia eu as fi mers in vizita la presedintele Traian Basescu, la vila sa de protocol. Ceea ce a facut Antena 3 reprezinta o manipulare si nu are nicio legatura cu realitatea. In fotografiile prezentate de postul sus mentionat apare masina mea, in care ma aflam eu, dar acesta este singurul lucru adevarat’, a precizat Iohannis, intr-un comunicat.

Citeste si: VALERIU ZGONEA: Ii solicit public lui KLAUS IOHANNIS sa se dezica de TRAIAN BASESCU si de regimul sau

El a adaugat ca in acea zi nu a fost in vizita la seful statului, ci a participat la un eveniment organizat de Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, la Vila Dante, resedinta detinuta de Ambasada Statelor Unite.