Victor Ponta: Am respins desecretizarea arhivei Dunarea pentru ca nu se afla pe ordinea de zi a CSAT

Victor Ponta a declarat ca desecretizarea ultimei parti a arhivei IC Dunarea nu a figurat pe ordinea de zi a sedintei CSAT, el aratand ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa spuna adevarul si sa nu “vina cu smecherii”, intrucat nu ii va fi complice la “smecherii”.

“Am respins desecretizarea ultimei parti a arhivei Dunarea pentru ca nu era pe ordinea de zi. Domnul presedinte minte, ar trebuie sa va spuna adevarul. Daca vine cu smecherii, asa, in ultima secunda, eu nu sunt complice cu domnia sa la smecherii”, a declarat premierul Romaniei.

“Nu vii la CSAT, daca nu e pe ordinea de zi, nu vii cu un document, asa, fara sa… CSAT e o institutie serioasa, chiar daca e condusa de un presedinte neserios. CSAT, o institutie serioasa, a fost dusa in derizoriu in momentul in care te apuci sa convoci CSAT cand se urca primul-ministru in avion sa plece in vacanta sau daca vii cu hartioare pe la sfarsitul sedintei, cand nu e lumea atenta. Nu votez ceva ce nu e pe ordinea de zi”, a spus Ponta.

“Sunt chestii de Securitate si domnul presedinte Basescu are atatea chestii cu Securitatea, eu nu vreau sa am de-a face cu ele. Nu stiu despre ce e vorba. Aveam 17 ani la Revolutie, domnul presedinte Basescu era la Securitate atunci. Nu stiu exact ce rafuieli are el cu fostii sai colegi”, a completat Victor Ponta.

Sursa foto: gov.ro