PONTA, CONTROL MEDICAL la SPITALUL MILITAR. Ce declara medicii despre starea premierului. UPDATE

Premierul VICTOR PONTA a facut joi un control medical la Spitalul Militar, potrivit unor surse citate de B1 TV. Cel mai probabil controlul a avut loc in a doua parte a zilei, pentru ca dimineata premierul a fost la sediul Guvernului, dar si la un eveniment organizat de ambasada Italiei.

UPDATE 18:53: Evolutia post-operatorie a premierului VICTOR PONTA este una “favorabila”, a informat joi Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central ‘Dr. Carol Davila’.

“In conformitate cu prevederile Hotararii Consiliului Suprem de Aparare a Tarii nr. 166/2006, cu modificarile si completarile ulterioare si a Normelor metodologice adoptate in aplicarea acestuia, Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central ‘Dr. Carol Davila a fost mandatat sa comunice urmatoarele informatii privind evaluarea starii de sanatate a Prim-ministrului VICTOR PONTA: Astazi, 09.07.2015, in jurul orei 13.00, premierul VICTOR PONTA s-a prezentat la Clinica de Ortopedie si Traumatologie a Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central ‘Dr. Carol Davila’ in vederea realizarii consultului de specialitate pentru evaluarea starii de sanatate si stabilirii conduitei terapeutice si a protocolului de recuperare medicala post-interventie chirurgicala”, se arata in informarea unitatii spitalicesti.

Potrivit acesteia, in urma controlului medical efectuat, s-a constatat ca evolutia post-operatorie a pacientului este “favorabila”, iar recuperarea acestuia decurge “in parametrii normali”. De asemenea, pacientul nu are voie sa se sprijine pe piciorul operat si sa flexeze genunchiul la un unghi mai mare de 90 de grade.

VICTOR PONTA trebuie sa respecte un program zilnic de gimnastica medicala, fizioterapie si kinetoterapie, conform standardelor internationale, si sa efectueze un control ortopedic peste 21 zile sau la nevoie.

Putin inainte de ora 10.00, premierul a ajuns la Palatul Victoria. A urcat treptele Guvernului cu zambetul pe buze si tot cu ajutorul unor carje.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS a semnat decretul pentru VICTOR PONTA. Premierul isi reia atributiile

VICTOR PONTA a ajuns si la un evenimnent organizat de Agentia Italiana pentru Comert Exterior in colaborare cu Ambasada Italiei la Bucuresti.

PONTA si-a reluat joi oficial atribuitiile de prim-ministru. KLAUS IOHANNIS a semnat decretul pentru incetarea mandatului interimar al lui GABRIEL OPREA la Palatul Victoria si reluarea atributiilor de catre VICTOR PONTA. Odata cu publicarea decretului in Monitorul Oficial, VICTOR PONTA si-a reluat functia la Palatul Victoria.

CITESTE SI: VICTOR PONTA s-a intors in tara! Premierul i-a trimis o solicitare presedintelui IOHANNIS. UPDATE 

Sursa foto www.rtv.ro