Victor Ponta ar putea candida la alegerile prezidentiale

Victor Ponta, presedintele PSD si premierul Romaniei, a declarat ca ar putea candida in toamne pentru functia de presedinte al tarii.

Victor Ponta a declarat astazi ca cel mai bine clasat in sondajele de opinie va fi sustinut de PSD la alegerile prezidentiale, premierul spunand ca acest lucru va fi stabilit dupa 25 mai, data alegerilor europarlamentare. Premierul Romaniei, Victor Ponta, a mai spus ca, in cursa pentru fotoliul de la Cotroceni, PSD va sustine pe cel mai bine clasat in sondajele de opinie, facand referire la Sorin Oprescu, Mugur Isarescu, eventual la Calin Popescu Tariceanu, neexcluzand nici ideea ca el sa fie candidatul PSD la prezidentiale daca va fi cel mai bine clasat in sondaje.

Citeste si: Premierul Bulgariei i-a promis lui Ponta ca va fi prezent in prima campanie electorala din Romania

„Cu candidatura, lucrurile, din punctul meu de vedere, sunt destul de clare. Prima optiune este refacerea USL si un candidat comun alaturi de liberali. Daca nu exista aceasta varianta si nu va fi din cauza noastra, atunci a doua varianta este aceea de a sprijini unul din candidatii care sunt doriti de poporul roman, nu de PSD, PC sau UNPR. Aici lista deja e foarte scurta, Mugur Isarescu, Sorin Oprescu, Calin Popescu Tariceanu si de la noi din partid, atat cat ma uit, domnul Geoana si cu mine suntem cei care putem candida cu sanse”, a declarat Victor Ponta.