Victor Ponta ar putea fi declarat persona non grata la Timisoara, orasul-simbol al Revolutiei din Decembrie 1989

Un timisorean a facut o petitie prin care cere declararea premierului Victor Ponta Persona Non Grata in Timisoara. Presa locala scrie ca propunerea sa va fi analizata de reprezentantii Primariei, urmand a fi solutionata pana cel tarziu in data de 21 decembrie.

O propunere vizand „declarare a premierului Victor Ponta «Persona Non Grata» in orasul din care a inceput Revolutia Romana din Decembrie 1989”, a fost depusa la Primaria Timisoara de catre un reprezentant al societatii civile, timisoreanul Corneliu Vaida. Propunerea, care a fost inaintata Directiei de Comunicare a Primariei Timisoara, a fost inregistrata oficial de catre reprezentantii Municipalitatii, cu mentiunea ca aceasta va fi supusa analizei, pana la un termen limita, avansat pentru data de 21 decembrie. Si, se mai precizeaza in documentul de confirmare a preluarii propunerii initiate de catre Corneliu Vaida, “cererea nu se supune procedurii aprobarii tacite”.

Citeste si: Aici a inceput “sfarsitul” pentru Ponta si PSD

“Actualul premier si candidat la presedintie Victor Ponta sfideaza Timisoara, sfideaza romanii din diaspora, sfideaza morala si democratia promovand impostura, interesele de clan, hotia si minciuna! Promite in campania electorala pentru alegerile prezidentiale gratierea infractorilor condamnati pentru frauda, luare de mita, trafic de influenta ! Vrea sa controleze justitia ! Si-a aservit cu bani Biserica Ortodoxa Romana ! S-a aliat cu un extremist ca V.C Tudor si cu un mitoman ca Dan Diaconescu !… si ar mai fi o suta de motive pentru care un asemenea individ nu ar avea ce cauta in Timisoara, Orasul Martir in care s-a nascut democratia si libertatea din Romania !”, se arata in textul petitiei initiate de Corneliu Vaida si citata de site-ul debanat.ro.

Citeste si: MISCARE SOC! REVENIREA LUI PONTA DE SAPTAMANA VIITOARE, O LOVITURA PENTRU MULTI GREI DIN PSD

Ulterior, prin intermediul unei postari de pe contul sau de facebook, acesta a precizat ca este constient ca cererea pe care a inaintat-o “nu va avea sanse de a primi aviz favorabil”, insa apreciaza ca Victor Ponta, pe care il desemneaza prin apelativul de „homuncul”, „trebuie sa stie ca nu e dorit aici de marea majoritate a timisorenilor!”. si, mai adauga el, „se intampla un fenomen ciudat cu petitia on line, unde pana azi dimineata (vineri, 21 noiembrie – n.r.) erau 1.038 de semnaturi, la ora asta (13.40) au ramas 1005! Oare aia care au semnat si au disparut cand au vazut ca am inregistrat cererea la Primarie credeau ca eu sunt un tip care ma plictisesc si imi place doar sa simulez? Wrong!”, a mai consemnat Corneliu Vaida.