VICTOR PONTA are incredere in presedintele Curtii de Conturi

Ponta, dupa consultarile cu Basescu: Nu-si aveau niciun sens, oricum face ce doreste. A avut un ton badaranesc cu doamna Petrescu

Premierul VICTOR PONTA a declarat, vineri, la aniversarea CURTII de CONTURI, ca il felicita personal pe NICOLAE VACAROIU, presedintele institutiei, pentru profesionalism si echilibru, el aratand ca VACAROIU va fi presedinte al CURTII de CONTURI mult dupa ce nu va mai fi premier, informeaza Mediafax.

”Vreau sa folosesc acest prilej si pentru a-l felicita personal pe domnul presedinte NICOLAE VACAROIU pentru activitatea sa, implicarea, profesionalismul si echilibrul cu care isi desfasoara activitatea in fruntea CURTII de CONTURI”, a spus PONTA.

Citeste si: NICOLAE VACAROIU, presedintele Curtii de Conturi, a facut o CONFUZIE de zile mari 

El a aratat ca NICOLAE VACAROIU era presedinte al CURTII de CONTURI cand a preluat mandatul de premier si va fi la conducerea institutiei si dupa ce nu va mai fi premier.

Citeste si: Traian BASESCU participa la ceremonia de aniversare a 150 de ani de la infiintarea Curtii de Conturi – LIVE TEXT 

„Cu siguranta nu am cum sa gresesc numele domnului VACAROIUpentru ca domnia sa era presedinte al CURTII de CONTURIatunci cand am preluat mandatul de prim-ministru si va fi presedinte al CURTII de CONTURI si mult dupa ce nu voi mai fi prim-ministru, asa incat activitatea mea la acest nivel se va desfasura sub controlul unei Curti de Contri profesioniste, care a avut in ultima perioada rezultate remarcabile”, a mai spus Ponta.

Sursa foto: realitatea.net