Victor Ponta: Sper ca pe “hotii” Blejnar,Videanu, Duta, Traila sa-i cheme si pe ei “cineva”; au furat o tara

Victor Ponta vrea ca Sorin Blejnar, Adriean Videanu, Lucian Duta si Cristina Traila sa fie chemati de „cineva” pentru ca au „furat” si au „distrus” o tara. Premierul i-a numit pe cei patru „hotii astia”.

Cum Corpul de control al Guvernului a trimis o sesizare la DNA in ceea ce-l priveste pe Lucian Duta, Ponta a comentat acid: “Da, inca una. Duta sa mearga la DNA sa explice, pentru ca sper ca la un moment dat, candva, toti hotii astia – Blejnar, Videanu, Duta, Traila – o sa ajunga sa-i cheme si pe ei cineva. Totusi, chiar au furat si au distrus o tara intreaga cativa ani.”

Ponta a explicat si de ce nu l-a atacat pe Duta, personal, prin intermediul presei: “Eu nu l-am acuzat, eu, personal, asa, la televizor. E o institutie a statului, care a prezentat documente, care a facut o incadrare juridica. Dută – la DNA si, dupa aceea, mai departe”, a mai spus premierul

Guvernul a anuntat, duminica, faptul ca va sesiza DNA pentru nereguli in atribuirea contractului pentru cardul national de sanatate, cu efecte in neimplementarea proiectului si determinarea unei pagube de peste 1,2 milioane euro, comise de fostul presedinte al CNAS, Lucian Duta.

Sursa foto: gov.ro