VICTOR PONTA, ATACA pe FB: La conducerea PNL au ramas numai LASI si IMPOSTORI

Premierul VICTOR PONTA a afirmat vineri, dupa ce liberalii au solicitat DEMISIA din Guvern a lui LIVIU DRAGNEA, ca la conducerea PNL au ramas “doar LASI si IMPOSTORI” si a tinut sa reaminteasca faptul ca PNL a fost alaturi de PSD la referendumul din 2012 pentru suspendarea presedintelui.

“Acum se confirma ca la conducerea PNL au ramas doar lasi si impostori! Nu cumva in 2012 PNL — alaturi de Dragnea si tot USL — a initiat, votat si promovat suspendarea lui Basescu si referendumul pentru demitere? Nu cumva liderii PNL au facut campanie cot la cot cu noi indemnand oamenii sa vina la vot? Nu cumva ati ajuns toti in Parlament pe spinarea celor 7,4 milioane de romani? E clar ca nu mai exista liberali in conducerea PNL — doar pedelisti vopsiti! Sa va fie rusine!”, a scris premierul  VICTOR PONTA pe Facebook.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: LIVIU DRAGNEA are ghinionul de a fi singurul lider din DOSAR 

PNL a cerut vineri DEMISIA din Guvern a lui LIVIU DRAGNEA, dupa ce judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) l-au condamnat pe ministrul Dezvoltarii la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul ‘REFERENDUMUL’, decizia nefiind definitiva.

“Dupa decizia de azi a instantei, daca PSD doreste sa aiba un condamnat in conducerea partidului, ca presedinte executiv, nu are decat sa-l mentina. Ar fi o “emblema” relevanta pentru modul in care PSD intelege sa se raporteze la Justitie si la opinia publica. LIVIU DRAGNEA trebuie, insa, sa demisioneze urgent din Guvern, intrucat afecteaza grav imaginea Romaniei”, a sustinut PNL.

CITESTE SI:  LIVIU DRAGNEA a DEMISIONAT de la MINISTERUL DEZVOLTARII. UPDATE

LIVIU DRAGNEA si-a anuntat vineri demisia din functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si a adaugat ca luni isi va depune DEMISIA si din functia de presedinte executiv al PSD.

Sursa foto: adevarul.ro