VICTOR PONTA, aterizare cu PROBLEME. GALERIE FOTO. UPDATE

Avionul de linie in care se afla premierul VICTOR PONTA a ratat aterizarea pe Aeroportul Otopeni din cauza vantului, potrivit postului B1 TV.

VICTOR PONTA se afla sambata intr-o deplasare la Zalau, la inaugurarea unui centru de excelenta si training. Aeronava venea de la Cluj-Napoca.

O pasagera a postat pe Facebook un mesaj privind ratarea aterizarii de catre pilot si a povestit ca VICTOR PONTA radea ca un om care a inteles ce importanta este viata.

Citeste si: TRAIAN BASESCU: Daca eu as fi fost PRESEDINTELE ALES pe 16 noiembrie, VICTOR PONTA nu facea nici REVELIONUL ca PRIM-MINISTRU

“The bumpiest flight I’ve ever had! Smucituri si goluri de aer, derapaje (da, si avioanele pot derapa pe aer), all that jazz. Cam 10% la suta din pasageri au borit. Pe buna dreptate, as zice. Stewardesa ne-a spus-o pe aia cu «stimati pasageri, va rugam, pastrati-va calmul». Am ratat aterizarea din cauza vintului. In aceste clipe de restriste, ma gindeam ca daca e vreo vecinatate care sa aduca un dram de alinare, d-apoi cea a marilor oameni de stat e aceea. In fine, am aterizat si, credeti-ma, pilotii si-au meritat aplauzele, a scris pe Facebook Ioana Avadani, directorul executiv al Centrului pentru Jurnalism Independent.

“La debarcare, delegatia oficiala s-a suit in microbuzul de protocol. Mai putin premierul, care s-a alaturat pasagerilor de rind, boritori, palizi si rizind isteric, ca oamenii care tocmai au invatat ca viata e importanta. Pentru aceasta decizie, premierul Ponta are de la mine un DA.

Intr-o nota mai personala: 1. delicioasa. dilema doamnei de la Protocol, care nu stia pe cine sa urmareasca cu umbrela: pe premierul autobuzist sau pe al doilea om in stat, din microbuz?

2. A disparut aparatul de chemat taxiuri de la Sosiri interne. Daca vii de la Cluj, la ce-ti treba taxi?”, a mai scris Avadani.

Citeste si: TRAIAN BASESCU, despre reactia lui VICTOR PONTA privind RUSIA: PLAGIATORUL ramane tot PLAGIATOR

In avion s-a aflat si presedintele Senatului, CALIN POPESCU TARICEANU.

Sursa foto: facebook.com