VICTOR PONTA, AUDIAT LA DNA PLOIESTI! REACTIA IRONICA a fostului PREMIER

VICTOR PONTA a fost convocat, miercuri dimineata, de procurori la sediul DNA Ploiesti. Fostul premier a venit dupa ora 9.00 la sediul institutiei pentru a da declaratii in dosarul Tony Blair.

UPDATE 1: VICTOR PONTA a parasit sediul DNA Ploiesti dupa aproximativ o ora de la sosire, el declarand ca in fata procurorilor si-a sustinut in totalitate declaratiile pe care le-a dat in fata judecatorilor de la Inalta Curte, informeaza Agerpres.

“Am dat declaratii in fata judecatorului de la Inalta Curte, a fost un procuror acolo care mi-a pus intrebari si mi-am sustinut in totalitate acele declaratii. Nu am schimbat nimic”, a declarat Victor Ponta.  Intrebat daca Tony Blair va fi audiat in acest dosar, Ponta a raspuns: “Haideti sa nu ne facem de ras cu totii. Chiar vreti sa-l vedeti pe Tony Blair la DNA Ploiesti? Trebuie sa va multumiti cu mine”. Anterior la intrarea in sediul parchetului, Ponta a fost intrebat daca va propune audierea fostului premier britanic el raspunzand: “Normal”.

STIRE INITIALA

Victor Ponta a ajuns la Directia Anticoruptie impreuna cu avocatul sau. Deputatul Sebastian Ghita a fost marti la DNA Ploiesti pentru audieri in dosarul in care e acuzat de spalare de bani cu ocazia finantarii vizitei lui Tony Blair in Romania.  Reamintim ca DNA il acuza pe Sebastian Ghita de spalare de bani in dosarul aducerii lui Tony Blair in Romania in 2012. Alaturi de el este urmarit penal si fostul premier, Victor Ponta. 

Sursa foto: realitatea