VICTOR PONTA: Bilantul lui TRAIAN BASESCU este SUBIECTIV

Premierul VICTOR PONTA a declarat sambata ca bilantul realizat de presedintele TRAIAN BASESCU este SUBIECTIV, afirmand ca seful statului a evidentiat in special partile pozitive si le-a ascuns pe cele negative, “uitand insa sa aminteasca de suferintele cumplite din 2010-2011”.

Citeste si: TRAIAN BASESCU: In mod cert NU am fost un presedinte GENIAL; nu am NICIUN REGRET

“Multumesc domnului Basescu pentru faptul ca macar la final de mandat (sau mandate) incearca sa explice ce lasa in urma dupa 10 ani! Ca orice bilant personal este subiectiv, aratand in special partile pozitive si ascunzand cele negative. Dar e bine ca macar acum recunoaste si se lauda cu meritele Guvernului (Tariceanu si Ponta in special) in dezvoltarea economica si sociala, uitand insa sa aminteasca de suferintele cumplite din 2010-2011!”, a scris VICTOR PONTA pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: VASILE BLAGA: TRAIAN BASESCU a fost presedintele de care Romania a avut NEVOIE

Premierul adauga ca, fara a incerca niciun fel de polemica, are convingerea ca “fara scandal, dezbinare si clientelism Romania ar fi putut fi mult mai bine, aproape de nivelul Poloniei macar!”.

“De maine avem o mare oportunitate (pe care nu am avut-o in ultimii 10 ani) — sa aratam in 2015-16 ce multe putem face prin dialog, respect, toleranta si colaborare. In ce ma priveste, cu siguranta asta voi incerca”, mai afirma VICTOR PONTA.