VICTOR PONTA, catre FEMEILE din PSD: Nu e nevoie sa ma DEZBRACE domnul presedinte ca sa va conving sa ma votati

Ponta, la CCR pentru sesizarea privind conflictul juridic de natura constitutionala dintre Executiv si Presedintie

Presedintele PSD, VICTOR PONTA, a spus, la Scoala de vara a femeilor social-democrate, ca, spre deosebire de alti candidati, despre el se stie foarte bine ce a facut si ce face si ca nu este nevoie sa fie dezbracat de TRAIAN BASESCU si nici sa isi toarne galeti cu gheata in cap pentru a fi votat.

VICTOR PONTA a participat, vineri dupa-amiaza, la Scoala de vara a femeilor social democrate care are loc la un hotel din statiunea Mamaia, unde a fost intampinat cu flori, iar in momentul in care a intrat in sala multimea s-a ridicat in picioare si a inceput sa scandeze “Ponta presedinte”.

“Spre deosebire de alti candidati, stiti foarte bine ce am facut si ce fac, nu e nevoie sa ma DEZBRACE domnul presedinte, ca eventual sa va conving sa ma votati. Nu trebuie sa ne punem galeti cu gheata in cap, poate doar la picioare, sa stam cu picioarele in gheata si sa ne gandim bine la ce avem de facut”, a declarat VICTOR PONTA, citat de Mediafax.

El a mai spus ca incet, incet incearca sa DEZBRACE haina de premier si sa se comporte ca un viitor presedinte.

“Apropo de obsesia asta cu DEZBRACATUL candidatilor, eu incerc sa dezbrac haina de prim-ministru incet, incet, sa ma comport ca cineva care vrea sa fie presedinte”, a afirmat Ponta.

El a mai spus ca in 2014 nu sunt sanse sa fie invins de o femeie in cursa prezidentiala, dar ca pentru 2019 ar trebui sa isi faca griji.

In finalul discursului, Ponta s-a referit la posibilitatea ca functia de presedinte al PSD sau cea de premier, in cazul in care el va castiga alegerile prezidentiale, sa fie ocupate de o femeie.

Citeste si: VICTOR PONTA: La PRIMUL TUR al alegerilor ma uit cu POPCORN si BAUTURA RACORITOARE

“Toata lumea vorbeste cine o sa fie prim-ministru si seful PSD dupa alegeri si ma gandeam ca… “, a spus Ponta, fiind intrerupt de o voce din sala care a afirmat ca aceste functii ar putea fi ocupate de o femeie.

Ulterior, VICTOR PONTA le-a spus jurnalistilor ca nu el va decide cine va conduce PSD dupa alegeri daca el va fi ales presedinte, dar ca sunt femei social-democrate care au o imagine buna si o experienta politica superioara altor colegi.

“Nu decid eu, eu nu o sa spun cine o sa conduca PSD, asta o decide PSD, dar sunt doamne in partid care au confirmat de-a lungul anilor si stiti ca cel putin cele cinci vicepresedinte pe care le avem, multe dintre ele au si o imagine mai buna, si o greutate politica mult mai mare decat alti colegi de-ai nostri”, a mai spus Ponta.

Intrebat daca vede o femeie castigand alegerile prezidentiale, VICTOR PONTA a raspuns ca nu in 2014, dar ca la urmatoarele alegeri este posibil acest lucru.

Ponta le-a mai spus vineri si femeilor social-democrate cu care s-a intalnit la Mamaia ca in urmatoarele 75 de zile nu va merge la nicio sauna, ci va sta numai acasa, precizand ca in aceasta perioada nu trebuie facute greseli.

Citeste si: VICTOR PONTA: Vreau sa fiu un presedinte cu un ALT PROFIL si ALTA AGENDA decat TRAIAN BASESCU

”In urmatoarele 75 de zile nu merg la nicio sauna, nu merg nicaieri, stau numai acasa. Nu trebuie sa facem greseli in urmatoarele 75 de zile”, a afirmat Ponta.

El le-a spus femeilor social-democrate aflate in sala ca este important ca in urmatoarele 75 de zile sa le transmita oamenilor, care sunt obositi dupa ”zece ani de razboaie, de stricat si de distrus”, ca vor urma zece ani de pace.

”Vom castiga aceasta batalie in noiembrie daca fiecare dintre militantii PSD vor face ce fac in viata de zi cu zi – sa le spuna oamenilor ca va fi o schimbare totala, pacea dupa razboi, constructia dupa distrugere. (…) Nu putem spune ca a fost totul numai lapte si miere, dar nu o sa ne mai pierdem energia luptand cu tot felul de nebuni”, a mai spus presedintele PSD.

Printre femeile prezente la Scoala de vara a PDS se afla Rovana Plumb, presedintele organizatiei de femei, Ecaterina Andronescu, ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo.