Victor Ponta: Cea mai mare frica a domnului Basescu este ca PNL si PSD sa vina cu doi candidati

Premierul Victor Ponta a discutat, miercuri, cu jurnalistii despre problemele care s-au aflat pe ordinea de zi a grupurilor parlamentare social democrate. Ponta a declarat ca s-a discuta despre proiectul legii descentralizarii, bugetul pentru anul 2014, proiectul Rosia Montana si despre vizita si discursul pe care premierul Chinei il va sustine in fata membrilor Parlamentului.

“O intalnire foarte buna si necesara prezentand ultimele idei legate de legea descentralizarii, si despre bugetul pe 2014, Rosia Montana si despre vizita premierului chinez in Romania. Colegii mei parlamentari, cu care am discutat in cadrul grupurilor reunite ale PSD, au propus infiintarea a doua comisii de ancheta privind retrocedarile in Ardeal, unde s-a ajuns la cedarea a sate intregi, plus paduri. Vom discuta despre infiintarea acestor comisii de ancheta si in sedinta USL”, a declarat Victor Ponta. 

“Avem o propunere de buget pentru anul 2014, insa o decizie finala va fi luata in urma votului din Parlament. Deocamdata nu avem mai multi bani decat in anul 2013, in aceste conditii trebuie sa taiem dintr-un loc pentru a putea sa dam in altul. Banii nu se gasesc pe strada sau in curtea Parlamentului, insa nu vom apela la marirea taxelor si impozitelor”, a mai spus Ponta.

“Cea mai mare frica a domnului Basescu este ca PNL si PSD sa vina cu doi candidati. Daca PNL si PSD ar avea doi candidati, ar intra lejer in turul II, fara candidatul lui Basescu”, a mai adaugat premierul Romaniei.

Sursa foto: gov.ro